100% CORONA PROOF

Online Crazy 44

Merk je ook dat jullie als thuiswerkende collega’s steeds meer in je eigen bubbel gaan werken en mis je vooral die gekke grappige momenten samen op kantoor? Of zijn er nieuwe collega’s die je vanwege het vele thuiswerken eigenlijk nog helemaal niet zo goed kent? Dan is dit spel dé oplossing! Trek je collega’s uit de sleur en breng wat leven in de brouwerij met onze online Crazy 44, geïnspireerd op de populaire digitale Crazy 88

5

Vanaf 5 personen

9,75

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, kennismakingen

Online Crazy 44, dé online teambuilding activiteit

Je speelt online Crazy 44 in groepjes van 6 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt door onze betrokken spelbegeleider een thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. Er zijn per voltooide opdracht zijn er punten te verdienen in de online Crazy 44 ! Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. In totaal zijn er, net zoals bij op de digitale Crazy 88, 88 punten te bemachtigen. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen? Wie mogen zich straks het geniaalste team van jullie bedrijf noemen?
 

Dit spel is ook Engelstalig te spelen en ideaal voor grotere groepen.

Extra mogelijkheden:

  • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
  • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
  • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie 44 out-of-comfort
  • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!
Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes