100% ONLINE, CORONAPROOF

Digitale kerstborrel

Ook voor de kerstborrel heeft OnlineBedrijfsuitjes.nl weer leuke activiteiten. Het is misschien even wennen, zo’n digitale kerstborrel maar wij zorgen dat de sfeer er snel in komt. Met de speciale kersteditie van de muziekbingo komen alle bekende kerstliedjes voorbij. Meezingen is toegestaan maar hou ondertussen je bingokaart in de gaten! Voor zij die niet stil kunnen zitten hebben we Crazy44 met speciale kerst-opdrachten. En voor alle slimmeriken en kerstliefhebbers, is er de kerst-quiz. Kijk snel verder en laat ons je helpen bij een succesvolle digitale kerstborrel.

De populairste digitale kerstactiviteiten.

Hoe werkt een digitale kerstborrel?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze digitale kerstborrels zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De digitale kerstborrel is gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog (met een deel van de medewerkers) thuiswerken. Robert ten Brink zegt ieder jaar heel passend: ‘niemand mag met kerst alleen zijn’ ! Daar sluiten wij ons graag bij aan en met deze super toffe activiteiten voor de digitale kerstborrel, gaan jullie met elkaar veel plezier hebben.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen jullie al voor en maakte de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!