100% CORONA PROOF

Escape Room Thuis

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur om te spelen met collega’s. De opdrachten van de escape room thuis zullen jullie via een WhatsApp-groep ontvangen, namens de directeur van het Hoogeboom College. Door puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je collega’s en vormt teams van 6-8 personen. Voeg de schooldirecteur toe aan de WhatsApp-groep en.. de 60 minuten gaan in!

5

Vanaf 5 personen

9,75

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, introductieweken

Deze Escape Room speel je thuis, volledig online en veilig op afstand!

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Het doel is om deze Escape Room binnen 60 minuten op te lossen. Gaat het jullie lukken en versla jij met jouw team de tijd van je andere collega’s?!

Het is ook mogelijk om het de Escaperoom ‘Het Hoogeboom mysterie’ Engelstalig te spelen.

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes