100% CORONA PROOF

Online borrel activiteit

Thuiswerken en gezellig samenzijn met collega’s is erg lastig. We missen het allemaal. Dat is helemaal niet nodig. Wij hebben leuke activiteiten voor jullie online borrel die corona-proof zijn. Online aan teambuilding werken samen met gezelligheid zoals je dat gewend bent!

Julie hebben de doorsnee online meeting inmiddels wel gezien. Wil je weer écht iets leuks doen met jouw team? Wij hebben de leukste online borrel activiteiten: leer samen pokeren, doe een escape room of houd een bierproeverij! Naast de activiteiten is het mogelijk iedere collega een borrelpakket op te sturen, zo is de middagborrel helemaal compleet. 

Jouw corona-proof online borrel is met een paar klikken geregeld. Via een WhatsApp groep of een Video Call starten jullie de uitdaging of de workshop. Gegarandeerd plezier! Ga jij voor spanning en sensatie? Of wil jij genieten van de gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje? 

Speel allemaal tegen elkaar of in kleine teams voor extra onderlinge competitie. Wie heeft de beste pokerface? En wie lost het mysterie het snelste op? Kom er achter tijdens de online borrel activiteit in coronatijd. 

Borrelpakket erbij?

De populairste online borrels.

Deze online borrels vind je misschien ook leuk.

Hoe werkt een online borrel?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze bedrijfsuitjes zijn gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog (met een deel van de medewerkers) thuiswerken. Juist nu is verbinding ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij gekeken hoe we bedrijven van gezellige, leuke en leerzame online groepsactiviteiten kunnen voorzien.

Om aan alle wensen te kunnen voldoen verzorgen wij drie soorten online uitjes:

Online only

Deze online activiteiten kun je op ieder moment starten met elk gewenst aantal personen: deze zijn namelijk volledig vooraf opgenomen.

Online experience

Een volledige online activiteit, maar dan wél één met interactie. Onze activiteiten-begeleiders zorgen ervoor dat jullie een échte beleving hebben.

Online + fysiek pakket

Maak de online beleving écht compleet met een fysiek pakketje vooraf. Ga voor een maximale beleving die iedereen nog lang zal bijblijven!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen u al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!