100% ONLINE, CORONAPROOF

Online carnaval

Ook voor carnaval heeft OnlineBedrijfsuitjes.nl weer leuke activiteiten. Het is misschien even wennen, carnaval en dat allemaal online… Wij zorgen dat de sfeer er snel in komt.  Met de speciale Crazy44 Carnavalseditie wordt het sensatie, en ga je, natuurlijk geheel in stijl gekleed, op jacht naar die 88 punten! Voor de carnavallers in hart en nieren is er de Online CarnavalsQuiz, test jouw carnavalskennis in deze 5 rondes lange pubquiz! 

Onze online carnavalsuitjes.

Hoe werkt online carnaval?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze digitale carnavalsactiviteiten zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De digitale carnavalsactiviteiten zijn gemaakt om tijdens deze periode toch wat gezelligheid te brengen. Zorg ervoor dat je goed gekleed voor de dag komt en dan zorgen wij voor de rest! Met de Online CarnavalsQuiz en de Crazy 44 Carnavalseditie gaat het zeker sensatie worden!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen jullie al voor en maakte de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!