100% ONLINE, CORONAPROOF

Online kerstborrel

Ook voor de kerstborrel heeft OnlineBedrijfsuitjes.nl weer leuke activiteiten. Het is misschien even wennen, zo’n online kerstborrel maar wij zorgen dat de sfeer er snel in komt. Met de speciale kersteditie van de muziekbingo komen alle bekende kerstliedjes voorbij. Meezingen is toegestaan maar hou ondertussen je bingokaart in de gaten! Voor zij die niet stil kunnen zitten hebben we Crazy44 met speciale kerst-opdrachten. En voor alle slimmeriken en kerstliefhebbers, is er de kerst-quiz. Kijk snel verder en laat ons je helpen bij een succesvolle online kerstborrel.

De populairste online kerstactiviteiten.

Hoe werkt een online kerstborrel?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze online kerstborrels zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De online kerstborrel is gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog (met een deel van de medewerkers) thuiswerken. Robert ten Brink zegt ieder jaar heel passend: ‘niemand mag met kerst alleen zijn’ ! Daar sluiten wij ons graag bij aan en met deze super toffe activiteiten voor de online kerstborrel, gaan jullie met elkaar veel plezier hebben.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen jullie al voor en maakte de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers! 

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!