100% CORONA PROOF

Online lente en zomer bedrijfsuitjes

Wil jij het liefst ook met al je collega’s iets leuks doen om de lente en zomer te gaan vieren? Helaas duurt het duurt nog even voordat we weer in grote groepen samen kunnen genieten van de lente en zomer uitjes. Tot die tijd bieden wij met onze online lente en zomer uitjes dé oplossing, want deze zorgen voor een zomerse sfeer en een perfect vermaak op afstand.

Onze lente en zomer bedrijfsuitjes

Wat houden onze online lente en zomer bedrijfsuitjes in?

Kijkende naar het openingsplan voor Nederland lijkt het erop dat we voorlopig nog niet met grote groepen samen kunnen komen of met alle collega’s op kantoor kunnen werken. Mocht je nu toch met je bedrijf wat tofs doen, dan heeft SocialSpel.nl hier dé oplossing voor. Wij bieden interactieve lente en zomer uitjes die online op afstand met elkaar gespeeld kunnen worden!

Met deze online uitjes komen jullie helemaal in de lente en zomer sfeer. Ga samen met vrienden, familie of collega’s los met de crazy 44 oranje zomer editie, waarbij jullie zowel het sport als het zomerseizoen in huis halen. Of brengen jullie de zomer geur in huis bij het bakken van jullie eigen aardbeien-rabarber cake? Shaken jullie de lekkerste zomer cocktails? Of weten jullie alle zomerliedjes te combineren bij de bijbehorende artiest tijdens de zomerse virtuele muziekbingo?

Jouw online lente en zomer uitje is zo geregeld. Boek snel 1 van onze online uitjes!

Wil je met een grote groep collega’s, vrienden of familie spelen? Dit is geen probleem! Je kunt via onderstaande knop voor elk spel een offerte aanvragen en zo kunnen wij dit voor je organiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online lente en zomer bedrijfsuitjes. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

085 0608747

De beller is sneller.

06 17512567

Stuur een WhatsAppje

Deze bedrijven gingen jullie voor

Meer informatie? Of een offerte op maat?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hoi, Ik ben Julia en ik kan je alles vertellen over de online lente en zomer bedrijfsuitjes. Je kan mij mailen, bellen of appen. Tot horens!

085 0608747

De beller is sneller.

06 51532249

Stuur een WhatsAppje