100% CORONA PROOF

Online personeelsuitje

Nu gedeeltelijk op afstand werken de nieuwe norm wordt, is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor verbinding. Op OnlineBedrijfsuitjes.nl hebben we daarom de allerleukste online personeelsuitjes verzameld die volledig op afstand te spelen zijn!

De digitale vrijdagmiddagborrel hebben jij en al je collega’s wel gezien. Wil je weer écht wat leuks doen met jouw collega’s? Wij hebben de leukste online personeelsuitjes: ga samen pokeren, doe een escape room of houd een bierproeverij. Nog een voordeel: je hoeft achteraf niet opgehaald te worden, want dit kan allemaal online. Bij de proeverij krijgt iedere collega van tevoren een pakketje opgestuurd. Samen gaan jullie online en krijgen jullie uitleg over de producten. Tegelijk wordt geproost.  Bij deze online personeelsuitjes is gezelligheid gegarandeerd. Naast de activiteiten is het mogelijk iedere collega een borrelpakket op te sturen, zo is de vrijdagmiddagborrel helemaal compleet!

Willen jullie meer sensatie? Los het mysterie rondom van het FBI-onderhandelspel op of probeer te ontsnappen uit de escape room. Je kan het online personeelsuitjes in teams spelen om de onderlinge competitie te vergroten. Kijk jij door de powerface van jouw collega’s heen? Test het tijdens de online pokerclinic. 

De populairste online personeelsuitjes.

Hoe werkt een online personeelsuitje?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze bedrijfsuitjes zijn gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog met een deel van de medewerkers thuiswerken. 

Er zijn drie soorten online personeelsuitjes: een uitje dat volledig online is, een uitje waarbij de online beleving wordt gekoppeld aan een fysiek pakket.

Online only

Deze online activiteiten kun je op ieder moment starten met elk gewenst aantal personen: deze zijn namelijk volledig vooraf opgenomen.

Online experience

Een volledige online activiteit, maar dan wél één met interactie. Onze activiteiten-begeleiders zorgen ervoor dat jullie een échte beleving hebben.

Online + fysiek pakket

Maak de online beleving écht compleet met een fysiek pakketje vooraf. Ga voor een maximale beleving die iedereen nog lang zal bijblijven!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen u al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!