100% ONLINE, 100% FUN!

Crazy 44 – de Wintersport game

Inclusief persoonlijke begeleider

Heb jij ook al alle hoop op het wintersport opgegeven? Dan hebben wij heel erg goed nieuws! Met de wintersportgame van OnlineBedrijfsuitjes.nl in samenwerking met Skiinformatie.nl haal jij namelijk dit seizoen de wintersport bij al je collega’s in huis! Verras jouw team/bedrijf met dit te gekke spel. Dan kan iedereen er straks wel weer even tegenaan.

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, kennismakingen

Dé online wintersport activiteit met 44 challenges

Met 44 opdrachten, geheel in Wintersport thema, wordt de wintersport van 2021 toch nog een onvergetelijke ervaring. In de Crazy 44 – wintersporteditie zitten verschillende leuke en gekke opdrachten waardoor je als collega’s toch nog wat van het (après-)skiën kunt proeven. Jullie krijgen 1.5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Je kunt dit spel natuurlijk ook met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Haal je skipak maar alvast tevoorschijn, daag met jou team een ander team collega’s uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn!

Extra mogelijkheden:

 • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
 • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
 • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie Crazy 44
 • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!

Kenmerken van de Crazy 44 – de Wintersport game

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze Crazy 44 is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om eindelijk weer iets leuks te doen met je collega’s! En natuurlijk in de wintersportseizoen volledig te spelen in de (après-)ski sfeer. 

 

We nemen het puntsgewijs met jullie door:  

 • Je speelt het spel in teams van 3 tot 8 personen
 • Samen met je groepje start je een WhatsApp-groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. 
 • In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, in 88 punten te verdienen! De thema’s zijn helemaal in de wintersportsfeer opgemaakt en er zijn ook een aantal toffe (après-)ski opdrachten in het spel verwerkt. 
 • Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal, stuur het in de WhatsApp-groep en verdien punten. Wij begeleiden het spel actief in de WhatsApp-groep, om zo een leuke tijd te hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait!

Goede vraag! 

 

Het spel is te spelen met minimaal 4 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een video call kun je contact houden. De beste spelervaring heb je met 3-6 spelers per groep. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de video call enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 24 personen.

Wil je voor meer dan 24 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Je kan hier een offerte aanvragen. Hierbij kan je de gewenste datum, tijd, aantal personen en wensen doorgeven. Wij laten z.s.m. weten of de door jullie gewenste datum beschikbaar is. 

Zodra je aangeeft definitief bij ons te willen reserveren, checken wij de beschikbaarheid van de muzikanten en laten wij weten of de door jullie gewenste datum mogelijk is. Na afloop van de activiteit ontvang je de factuur.

Nu je niet kunt genieten van de wintersportvakantie bieden we met de Crazy 44 wintersporteditie mensen toch nog de kans een onvergetelijk wintersport ervaring op te doen dit jaar.  Met de wintersporteditie van Crazy 44 zal je gekleed in je beste ski-outfit zeker sensatie tegemoet gaan!

We snappen dat je benieuwd bent naar de opdrachten. Om een tipje van de sluier op te lichten hebben wij hier een klein aantal voorbeeldvragen die je kan verwachten:

 • Trek je skikleding binnenstebuiten aan
 • Doe een poging tot jodelen
 • Doe je skihelm op en probeer op je hoofd te staan
 • Doe alsof je op een slee zit die veel te hard gaat

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Je kunt CRAZY 44 ook spelen in een 1 uur variant, namelijk: CRAZY 30! Hier zijn in totaal 30 opdrachten te volbrengen en 60 punten te verdienen.

Hier vind je de beschikbare tijden. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Niet zoveel ?

Om de Crazy 44 te kunnen spelen heb je het volgende nodig: 

 • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding
 • WhatsApp om de opdrachten te ontvangen van de spelbegeleider en bewijsmateriaal te leveren d.m.v. een foto of video
 • Een stopwatch om de tijd bij te houden
 • De opdrachten kunnen allemaal thuis uitgevoerd worden

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes