100% CORONA PROOF

Crazy 44 – de Wintersport game

Heb jij ook al alle hoop op het wintersport opgegeven? Dan hebben wij heel erg goed nieuws! Met de wintersportgame van OnlineBedrijfsuitjes.nl in samenwerking met Skiinformatie.nl haal jij namelijk dit seizoen de wintersport bij al je collega’s in huis! Verras jouw team/bedrijf met dit te gekke spel. Dan kan iedereen er straks wel weer even tegenaan.

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, kennismakingen

Dé online teambuilding kerstactiviteit met 44 challenges!

Met 44 opdrachten, geheel in Wintersport thema, wordt de wintersport van 2021 toch nog een onvergetelijke ervaring. In de Crazy 44 – wintersporteditie zitten verschillende leuke en gekke opdrachten waardoor je als collega’s toch nog wat van het (après-)skiën kunt proeven. Jullie krijgen 1.5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Je kunt dit spel natuurlijk ook met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Haal je skipak maar alvast tevoorschijn, daag met jou team een ander team collega’s uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn!

Extra mogelijkheden:

  • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
  • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
  • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie Crazy 44
  • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!

Kenmerken van de Crazy 44 – de Wintersport game

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes