100% ONLINE, 100% FUN!

Crazy 44 Nieuwjaarseditie

Inclusief persoonlijke begeleider

Wil je het nieuwe jaar samen met jouw collega’s vieren, maar vind je een nieuwjaarsborrel te standaard? Of merk je dat jullie als thuiswerkende collega’s in een sleur terecht komen en er nog maar weinig grappige en gekke momenten voorkomen? Dan is dit spel dé oplossing! Zet de drankjes maar klaar en speel de nieuwjaarseditie van onze Crazy 44 Game!

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, nieuwjaarsborrel

Dé online teambuilding nieuwjaarsborrel met 44 challenges!

Jullie kunnen zelf groepjes samenstellen voor tijdens het spel. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt door onze betrokken spelbegeleider een thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. Per voltooide opdracht zijn er punten te verdienen! Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. In totaal zijn er, geïnspireerd op het spel CRAZY 88, 88 punten te bemachtigen. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen? Wie beginnen 2022 als echte winnaars en mogen zich straks het geniaalste team van jullie bedrijf noemen?

Dit spel is ook Engelstalig te spelen en ideaal voor grotere groepen.

Extra mogelijkheden:

  • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
  • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
  • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie Crazy 44
  • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!

Kenmerken van de Crazy 44 Nieuwjaarseditie

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze Crazy 44 de nieuwjaarseditie is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om eindelijk weer iets leuks te doen met je vrienden!

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

  1. Vorm een team van 3 tot 8 personen. Wanneer je met een grote groep wilt spelen kun je opsplitsen in teams. We hanteren in dit tweede geval een groepsgrootte van 6 tot 8 personen per team.
  2. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten.
  3. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen.
  4. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal, stuur het in de WhatsApp groep en verdien punten. Wij begeleiden het spel actief om zo een leuke tijd te hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! 

Het spel heeft als doel om samen met je teamgenoten veel plezier te beleven en zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren. Leer elkaar nog beter kennen door deze 44 te gekke opdrachten.

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te win

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 3-6 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 24 personen.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes