100% CORONA PROOF

Crazy 44 Nieuwjaarseditie

Wil je het nieuwe jaar samen met jouw collega’s vieren, maar vind je een nieuwjaarsborrel te standaard? Of merk je dat jullie als thuiswerkende collega’s in een sleur terecht komen en er nog maar weinig grappige en gekke momenten voorkomen? Dan is dit spel dé oplossing! Zet de drankjes maar klaar en speel de nieuwjaarseditie van onze Crazy 44 Game!

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, nieuwjaarsborrel

Dé online teambuilding nieuwjaarsborrel met 44 challenges!

Jullie kunnen zelf groepjes samenstellen voor tijdens het spel. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt door onze betrokken spelbegeleider een thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. Per voltooide opdracht zijn er punten te verdienen! Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. In totaal zijn er, geïnspireerd op het spel CRAZY 88, 88 punten te bemachtigen. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen? Wie beginnen 2021 als echte winnaars en mogen zich straks het geniaalste team van jullie bedrijf noemen?

Dit spel is ook Engelstalig te spelen en ideaal voor grotere groepen.

Extra mogelijkheden:

  • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
  • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
  • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie Crazy 44
  • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!

Kenmerken van de Crazy 44 Nieuwjaarseditie

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes