100% ONLINE, 100% FUN!

De Online CarnavalsQuiz

Inclusief persoonlijke begeleider

Wie van jouw collega’s is de grootste carnavalskenner? Met de Online CarnavalsQuiz raak je toch nog in een feestelijke stemming en zal jouw kennis goed getest worden! Er zijn in deze quiz 5 rondes: Algemeen, Carnavalssteden, Geschiedenis, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je collega’s een team van 4 á 5 personen en ga de strijd met elkaar aan!

8

Vanaf 8 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, nieuwjaarsborrel

Hoe werkt de Online CarnavalsQuiz:

Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Jullie kunnen zelf intern een spelbegeleider uitkiezen. Op basis van onze instructies verzorgt hij/of zij het tempo, en kunnen ook de scores door diegene bepaald worden. In teams van 4 a 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een videocall kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en wordt gekroond tot Meester Carnaval?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Kenmerken van de De Online CarnavalsQuiz

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes