100% ONLINE, 100% FUN!

De Online NieuwjaarsQuiz

Inclusief persoonlijke begeleider

De combinatie van het nieuwe jaar vieren en kennis delen is een onvergetelijke start van 2022 en met deze reden hebben wij de Online NieuwjaarsQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Feit/Fabel, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden en familie teams van 4 á 5 personen en ga met elkaar de strijd aan!

8

Vanaf 8 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, nieuwjaarsborrel

Hoe werkt de Online NieuwjaarsQuiz:

Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Jullie kunnen zelf intern een spelbegeleider uitkiezen. Op basis van onze instructies verzorgt hij/of zij het tempo, en kunnen ook de scores door diegene bepaald worden. In teams van 4 a 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een videocall kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en begint 2022 direct al goed als winnaar van de NieuwjaarsQuiz?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Kenmerken van de De Online NieuwjaarsQuiz

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze online Nieuwjaarsquiz wordt persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij zal de antwoorden van alle teams beoordelen, tussentijdse scores geven en eventuele vragen beantwoorden. 

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.
2. Je ontvangt een link naar een Zoom verbinding (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de Quiz met jullie delen.
3. De antwoorden van de Quiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de Quiz in zoom.
4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook individueel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 80 personen.

Met het deels thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je kennis over afgelopen jaar te testen.

De nieuwjaarsquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes