100% CORONA PROOF

De Online NieuwjaarsQuiz

De combinatie van het nieuwe jaar vieren en kennis delen is een onvergetelijke start van 2021 en met deze reden hebben wij de Online NieuwjaarsQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Feit/Fabel, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden en familie teams van 4 á 5 personen en ga met elkaar de strijd aan!

8

Vanaf 8 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, nieuwjaarsborrel

Hoe werkt de Online NieuwjaarsQuiz:

Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Jullie kunnen zelf intern een spelbegeleider uitkiezen. Op basis van onze instructies verzorgt hij/of zij het tempo, en kunnen ook de scores door diegene bepaald worden. In teams van 4 a 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een videocall kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en begint 2021 direct al goed als winnaar van de NieuwjaarsQuiz?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Kenmerken van de De Online NieuwjaarsQuiz

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes