100% CORONA PROOF

Digitale borrel met André Pronk

Zijn jullie ook zo klaar met die saaie digitale vrijdagmiddagborrel? Maak het eens écht gezellig door rasentertainer André Pronk live jullie digitale borrel te laten opvrolijken!

15

Minimaal aantal personen

€ 3,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
De vrijdagmiddagborrel

Dit wordt jullie leukste digitale borrel in 2020! 😂

Om toch een beetje in verbinding te blijven tijdens het thuiswerken, organiseren veel bedrijven wekelijks een digitale borrel. In een Zoom- Teams- of Meetcall komt iedereen bij elkaar en wordt de week doorgenomen.

Maar zeg eens eerlijk, na een paar keer wordt dat ook zo saai… Iedereen zit ten slotte met z’n hoofd al bij het weekend.

Daar kun je verandering in brengen! OnlineBedrijfsuitjes.nl heeft een exclusieve samenwerking met rasentertainer André Pronk, bekend van o.a. Idols, X-factor en Jensen.

Met zijn lach, zang en moppen zorgt Andre er een uur lang live voor dat jullie team compleet dubbel ligt van het lachen. Daarnaast is André erg geïnteresseerd in wat jullie precies doen. Maar dat is toch echt iets anders dan zingen…. Geloof ons, dit wordt echt hilarisch! 😂

Tip: Laat ons ook de hapjes en drankjes regelen!

Maak er een complete beleving van door te kiezen voor één van onze borrelpakketten, dan zorgen wij dat de hele borrel een groot succes wordt!

Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 0640265135

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes