100% ONLINE, 100% FUN!

Escape Room Follow The Money

Inclusief persoonlijke begeleider

Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf? Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Daarom schakelde hij de beste detectives in die hij kon vinden. Detectives, helpen jullie Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog en high tech apparatuur?

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

3

Minimum aantal deelnemers

Perfect voor:
Bedrijven, families, vriendengroepen

Dé online escape game van 2021

Een goedlopend beveiligingsbedrijf, twee directeuren, 15 medewerkers, een lustrumfeest… en dan gaat het mis! Wat is er toch aan de hand met dit bedrijf?

Een ding is zeker, directeur Edmund Braafheid is bang voor wat er speelt, maar wát speelt er dan? Hij kan er de vinger niet op leggen. Daarom schakelde hij de beste detectives in die hij kon vinden. Detectives, helpen jullie Edmund uit de brand in deze escape game vol leugens, list & bedrog en high tech apparatuur?

Kenmerken van de Escape Room Follow The Money

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Follow The Money is dé online escape room van 2021! Via je WhatsApp-groep ontvangen jullie opdrachten van de directeur Edmund Braafheid. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je collega’s en voegt Edmund toe. De 60 minuten gaan in…

 

Stappenplan:

 1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
 2. Zet een video call op (bijv. Teams, Skype, Zoom, Hangouts of een soortgelijke app) om live met elkaar te kunnen video- overleggen.
 3. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
 4. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van Edmund Braafheid, de directeur. Dit telefoonnummer voeg je 10 minuten voor aanvang aan je WhatsApp-groep toe.
 5. De directeur geeft het startsein en is bereikbaar voor vragen en om met jullie mee te denken.
 6. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen. Jullie zullen de computer nodig hebben om online te kunnen speuren.

 

Handige tips

 1. Tijdens het spel zal een laptop of desktop handig zijn om snel te kunnen speuren. 
 2. Vergeet echter niet actief te zijn in de WhatsApp-groep, dat maakt de interactie met directeur Edmund een stuk leuker.

 

Geloof ons maar, dit wordt het tofste avontuur in tijden van lockdown!

 

Het spel is te spelen met minimaal 3 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een video call kun je contact houden. De beste spelervaring heb je met 3-8 spelers per groep. 

 

Wanneer je met een grotere groep wil spelen kun je dit opsplitsen in teams. We hanteren in het dit geval een groepsgrootte van 6-8 personen per team. Het is een heel leuk idee om deze groepen tegelijk te laten starten (wij coördineren dit) zodat er een gezonde wijze van competitie ontstaat. 

Wil je voor meer dan 24 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het beveiligingsbedrijf. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. ?

Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

 

In de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van Dhr. Edmund Braafheid, de directeur. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en het spel kan beginnen…. 

 

Spannend!

 

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig blijft de directeur tijdens het spel bereikbaar en kun je een beroep doen op de directeur van het beveiligingsbedrijf om mee te denken. Het mysterie moet immers snel opgelost worden…

 

Tot nu toe lukt het meer dan 60% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

 

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan kun je alsnog verder spelen om het spel op te lossen. 

Altijd prijs dus! ?

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

 

Let op: voor grotere groepen (meer dan 24 personen) kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Om Follow The Money te kunnen oplossen heb je het volgende nodig: 

 • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
 • WhatsApp, om in contact te komen met Edmund Braafheid. 
 • Een video call verbinding met je teamgenoten.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes