100% ONLINE, 100% FUN!

FBI onderhandelspel

Inclusief persoonlijke begeleider

In dit FBI-onderhandelspel worden spel en realiteit gecombineerd. Je lost puzzels op het hoogste niveau op, terwijl er tegelijkertijd onderhandeld moet worden met een meedogenloze gijzelnemer. Onder hoge druk moet jij een manier vinden om in gesprek te blijven met een onredelijk iemand. Net als in het echt.

Klik op de vlag om de Engelstalige variant te spelen

6

Minimaal 12 personen

Perfect voor:
Teambuilding, training conflicthantering

Meer over deze professionele workshop

Hoe gedraag jij je als je echt onder druk komt te staan? Ben jij in staat om zelfs de ergste bully’s te beïnvloeden? En hoe moet dat dan?

De enige constante factor in al jouw onderhandelingen ben jij zelf: wat is jouw standaard onderhandelmethode? Welke verschillende onderhandelvaardigheden heb jij? Hoe kun jij je aanpassen aan de situatie? Na deze game is jouw bewustzijn en zijn jouw vaardigheden gegroeid. Je hebt als team gewerkt aan het bevrijden van de gijzelaar en dat lukt alleen wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt.

Onderhandelen is een onderdeel van ons dagelijks leven: met je collega’s over de aanpak van het werk, met je baas over de voorwaarden, met je kinderen over het avondeten, met je partner over de kinderen, met die man naast je over de anderhalve meter afstand. In een maatschappij die steeds minder hiërarchisch wordt, is elke beslissing een onderhandeling. Onder begeleiding van onze trainers ervaar je in teams van 6 tot 9 personen wat nu echt onderhandelen is!

Kenmerken van de FBI onderhandelspel

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Deze activiteit is niet zomaar een spel maar een hele gave goed doordachte onderhandeltraining. Tijdens deze training worden de deelnemers uitgedaagd om uit hun comfortzone te stappen en leren zij bepaalde onderhandeltechnieken te gebruiken. Een ontzettend uitdagende en leerzame middag/avond waar de deelnemers ook in de toekomst veel aan zullen hebben, zowel persoonlijk als zakelijk. Je kan deze training zeker zien als een inverstering in jouw team.

 

Samenvattend werkt het FBI-Onderhandelspel als volgt:

  • De deelnemers krijgen van ons een link voor een video call opgestuurd in de mail
  • De deelnemers worden in een video call geïnstrueerd door twee ervaren mediators
  • Na een interactieve inleiding start er een spel waarbij het doel is om alle gijzelaars te bevrijden binnen 60 minuten
  • Via clues, mislukkingen, en samenwerkingen worden de onderhandelingen steeds beter
  • Na spel volgt er tijd om te evalueren en elkaar feedback te geven

Het spel is te spelen met minimaal 6 deelnemers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een video call kun je contact houden. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Het FBI onderhandelspel is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond, op de zondag na. Laat ons weten wanneer dan zullen we de beschikbaarheid van de mediators nagaan.

Met de onderhandel training leer je spelenderwijs om effectiever te onderhandelen. Een uitdagende en leerzame activiteit waar de deelnemers niet alleen in het spel maar ook in het dagelijks leven veel aan zullen hebben! 

De gehele training duurt 75 tot 90 minuten.

De prijs van deze training is € 29,50 per persoon, exclusief BTW.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

Betalen kan snel en veilig via iDEAL

 

Niet zoveel ?

Om aan de trainging deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig:

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes