100% ONLINE, 100% FUN!

Online Chocolate Experience

Inclusief persoonlijke begeleider

Ze zeggen dat chocolade alles beter maakt. Dit stellen we samen op de proef door een high-end, bean-to-bar chocoladeproeverij te organiseren voor jou en je collega’s. De proeverij wordt begeleidt door één van de meest ervaren chocolade-experts van het land. Trakteer je team op deze unieke virtuele proeverij, georganiseerd en begeleid door een gecertificeerd chocolade sommelier.

15

Minimum aantal personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, chocolade liefhebbers

Leer de kunst van écht proeven

Beleef samen een overheerlijk chocolade avontuur! Wil je de wetenschap en kunst van het proeven leren beheersen? Dan is deze proeverij écht iets voor jou. Ontdek het verhaal achter elke reep en leer hoe chocolade wordt verbouwd en gemaakt. Het is een fantastische manier om meer te weten te komen over chocolade, om samen met je collega’s weer eens iets leuks te doen én een briljant excuus om jezelf te trakteren!

Met de Chocolate Experience ontvangen alle deelnemers een chocoladepakket met 3 heerlijke high-end chocolades inclusief een proefformulier en een flavour wheel. Leer, proef, vergelijk en bovenal geniet!

Kenmerken van de Online Chocolate Experience

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes