100% ONLINE, 100% FUN!

Online Crazy 44 – Oranje Zomer editie

Inclusief persoonlijke begeleider

Wil jij het liefst ook met al je collega’s iets leuks doen om de lente en zomer te gaan vieren? En mis jij het supporten van de nationale teams dit jaar ook zo erg? Dan hebben wij heel erg goed nieuws! Met deze Oranje Zomer editie haal jij namelijk zowel het sport als het zomerseizoen in huis!

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, kennismakingen

Met deze 44 zomerse CRAZY opdrachten leren jullie elkaar pas echt kennen!

Met 44 opdrachten, geheel in Zomer en Oranje thema, wordt het corona proof samenkomen tijdens de zonnige dagen van 2021 toch nog een onvergetelijke ervaring. In deze Crazy 44 editie zitten verschillende leuke en te gekke opdrachten waardoor je als collega’s toch nog in oranje geuren en kleuren de lente/zomer kunnen vieren! Jullie krijgen 1.5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Hoe werkt Crazy 44 – de Oranje Zomer editie?
Je vormt een groepje van 4 tot 8 personen. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten, en net zoals bij CRAZY 88, 88 punten te verdienen. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. Hoe veel van de 88 punten weten jullie te behalen?

Hoe meer zielen…
Je kunt dit spel natuurlijk ook spelen met meerdere teams tegelijk. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Haal je skipak maar alvast tevoorschijn, daag met jouw team een ander team uit en ga met elkaar deze te gekke strijd aan. Plezier staat voorop en toch kan er ook hier maar één winnaar zijn!

Reserveren
Je kunt via de onderstaande knop direct boeken voor groepen tot en met 24 personen. Het is natuurlijk ook mogelijk om met nog meer teams tegelijk te spelen. Vraag dan via het formulier direct een offerte aan, dan helpen we jullie direct verder.

Kenmerken van de Online Crazy 44 – Oranje Zomer editie

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze Crazy 44 –  Oranje Zomer editie is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om toch nog samen de zomer en het sport seizoen kunnen vieren.

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

 1. Vorm een team van 4 tot 8 personen. Wanneer je met een grote groep wilt spelen kun je opsplitsen in teams. We hanteren in dit tweede geval een groepsgrootte van 6 tot 8 personen per team.
 2. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten.
 3. In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, net zoals bij een klassieke CRAZY 88, 88 punten te verdienen.
 4. Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal, stuur het in de WhatsApp groep en verdien punten. Wij begeleiden het spel actief om zo een leuke tijd te hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait! 

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden met 4-8 personen per groep te spelen. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de videocall enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden tm 24 personen.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen.

We snappen dat je benieuwd bent naar de opdrachten. Om een tipje van de sluier op te lichten hebben wij hier een klein aantal voorbeeldvragen die je kan verwachten:

 • Trek je zwembroek over je kleding aan!
 • Zing samen het refrein van ‘Wij houden van Oranje’ achterstevoren!
 • Gebruik zomers-fruit als snor en laat je handen los
 • Maak een zo gestoord mogelijk apres-beach kapsel!

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

Om de Crazy 44 te kunnen spelen heb je het volgende nodig: 

 • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding
 • WhatsApp om de opdrachten te ontvangen van de spelbegeleider en bewijsmateriaal te leveren d.m.v. een foto of video
 • Een stopwatch om de tijd bij te houden
 • De opdrachten kunnen allemaal thuis uitgevoerd worden

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes