100% ONLINE, 100% FUN!

Online Escape de Mol

Inclusief persoonlijke begeleider

Teamwork, overtuiging, tijdsdruk en 1 mol. Dat is waar dit spel om draait. Durf jij het aan om samen met jouw collega’s dit spel voor leugens en wantrouwen aan te gaan? Want vergeet niet: in dit spel kun je eigenlijk niemand meer vertrouwen..

5

Minimum aantal personen

Perfect voor:
Collega's, familie, vrienden

Escape de Mol is het online escape spel dat je nog tijdens de corona periode hebt moeten spelen! Via een WhatsApp bericht ontvangen 3 deelnemers puzzelstukjes om de teamopdracht binnen het uur te kunnen voltooien. Één van jullie, door ons speciaal geselecteerd, ontvangt ruim voor aanvang van het spel de mol-instructies. Zodat hij of zij zich hier goed op kan voorbereiden.

Het doel van het spel is dat jullie ‘samen’ als team er voor gaan zorgen dat er bij iedereen ‘HAPPY’ op het beeldscherm verschijnt.. Daar zijn we allemaal wel aan toe. Wat happiness in deze periode! Maar hier denkt de Mol wel anders over.

Kenmerken van de Online Escape de Mol

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Escape de Mol is het online escape spel dat je nog tijdens de corona periode hebt moeten spelen! Één van jullie, door ons speciaal geselecteerd, ontvangt ruim voor aanvang van het spel de mol-instructies. Zodat hij of zij zich hier goed op kan voorbereiden.

Stappenplan

  1. Via de mail ontvangt de boeker de instructies en een formulier voor het aanleveren van de telefoonnummers van alle deelnemers
  2. Wanneer wij de telefoonnummers ontvangen, ontvangt één van jullie, door ons speciaal geselecteerd de mol-instructies via een WhatsApp bericht. Zo kan hij of zij zich goed voorbereiden en weten wij zeker dat dit in goede orde ontvangen wordt.
  3. Met je groep start je een VideoCall. Je kiest zelf de software die je hiervoor gebruikt. Wij nemen geen deel aan de VideoCall.
  4. Je start een WhatsApp groep met je teamleden en voegt de Escape de Mol operator, conform latere instructies, toe aan de WhatsApp groep
  5. Het spel start d.m.v. onze instructies en tijdens het spel begeleiden wij actief in de WhatsApp groep d.m.v. tips, hints, vragen en andere leuke opmerkingen. Interactie & plezier vinden wij heel belangrijk!
  6. Tijdens het spel moet er gezamenlijk een teamopdracht voltooid worden binnen 1 uur. Met natuurlijk 1 addertje onder het gras: er is 1 mol. Kan de groep na het uur ontrafelen wie deze mol is?
  7. Redden jullie het binnen het uur?? En weet jij na het spelen de mol te ontrafelen?


Geloof ons maar, dit wordt het leukste uur tijdens jullie quarantaine! ✌

Het spel is te spelen met minimaal 5 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een VideoCall kunnen jullie op afstand de uitdaging aan gaan. De beste spelervaring heb je met 8 tot 10 spelers per groep.

Het is ook mogelijk om het Escape de Mol spel te spelen met nog grotere groepen. Vraag dan een offerte aan voor meer informatie.

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdsslot compleet zijn in zowel de VideoCall als in de WhatsApp groep.

Bij aanvang van het spel ontvangen 3 deelnemers de puzzelstukjes. Deze zal het team absoluut nodig hebben..  De mol operator start het spel met jullie op in de WhatsApp groep en hierin volgen de instructies.

Spannend!

De kosten zijn €9,75 exclusief BTW per deelnemer.

Let op: voor grotere groepen kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een offerte op te vragen.

Wanneer je zelfstandig online boekt kan dit snel en veilig via iDeal.

Dit valt eigenlijk reuze mee!

Om Escape de Mol te kunnen oplossen heb je het volgende nodig:

  • een computer/laptop met een goede internet verbinding
  • een VideoCall verbinding (kan ook via de webbrowser)
  • een telefoon met WhatsApp (tijdens het spel bevelen we het gebruik van web.whatsapp.com op de computer/laptop aan)

 

Tijdens het spel heb je contact met de mol operator. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen en hints in de WhatsApp groep. De afspraken bij de mol operators moeten we natuurlijk goed plannen.

Zeker! De mol operator blijft tijdens het spel bereikbaar in de WhatsApp groep en kan, als de Mol het jullie echt moeilijk maakt, hints geven in de chat. Let op: dit zal jullie wel Moleuro’s kosten!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes