100% ONLINE, 100% FUN!

Online Escape Room

Inclusief persoonlijke begeleider

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur om te spelen met collega’s. Via een WhatsApp-groep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van het Hoogeboom College. Door puzzels op te lossen, sporen na te gaan en in te loggen op geheime websites kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je kunt al vanaf 3 personen boeken en wanneer je met een grote groep wilt spelen kun je opsplitsen in teams. We hanteren in dit tweede geval een groepsgrootte van 6 tot 8 personen per team. Voeg de schooldirecteur toe aan de WhatsApp-groep en.. de 60 minuten gaan in!

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

3

Vanaf 3 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, introductieweken

Deze Escape Room speel je volledig online, veilig op afstand!

Directie en medewerkers van het Hoogeboom College zitten met de handen in het haar. Het land is vanwege een virusuitbraak platgelegd en scholen moeten over op digitaal thuisonderwijs. En precies op dat moment is de ICT-manager van de school, Pieter de Roon, plotseling verdwenen. Het is niks voor De Roon om zomaar te verdwijnen…. Elk teken van leven ontbreekt. Jullie zijn ingeschakeld om de school te helpen bij het vinden van de Roon en het oplossen van dit mysterie.

Het doel is om het spel binnen 60 minuten op te lossen. Gaat het jullie lukken en versla jij met jouw team de tijd van je andere collega’s?!

Het is ook mogelijk om het Hoogeboom mysterie Engelstalig te spelen.

Kenmerken van de Online Escape Room

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Het Hoogeboom Mysterie is een tof avontuur in tijden van quarantaine. Via je WhatsApp-groep ontvangen jullie opdrachten van de directeur van een school. Door in te loggen op geheime websites, puzzels op te lossen en sporen na te gaan kunnen jullie alle geheimen ontrafelen. Je spreekt een tijd af met je collega’s en voegt de schooldirecteur toe. De 60 minuten gaan in…

 

Stappenplan:

  1. Maak een WhatsApp-groep aan met de deelnemende spelers. De naam die de WhatsApp-groep moet hebben staat in de bevestigingsmail. 
  2. Zet een video call op (bijv. Teams, Skype, Zoom, Hangouts of een soortgelijke app) om live met elkaar te kunnen video- overleggen.
  3. Zorg dat alle teamgenoten er op tijd klaar voor zitten.
  4. In de bevestigingsmail van jullie boeking staat het telefoonnummer van Hans Dremstijn, de schooldirecteur. Dit telefoonnummer voeg je 10 minuten voor aanvang aan je WhatsApp-groep toe.
  5. De directeur geeft het startsein en is bereikbaar voor vragen en om met jullie mee te denken.
  6. Vanaf het moment dat het spel start heb je 60 minuten om het mysterie op te lossen. Jullie zullen de computer nodig hebben om online te kunnen speuren.

 

Handige tips

  1. Tijdens het spel zal een laptop of desktop handig zijn om snel te kunnen speuren. 
  2. Vergeet echter niet actief te zijn in de WhatsApp-groep, dat maakt de interactie met de schooldirecteur een stuk leuker.

Geloof ons maar, dit wordt het tofste avontuur in tijden van lockdown! 

Het spel is te spelen met minimaal 3 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een video call kun je contact houden. De beste spelervaring heb je met 3-8 spelers per groep. 

 

Wanneer je met een grotere groep wil spelen kun je dit opsplitsen in teams. We hanteren in het dit geval een groepsgrootte van 6-8 personen per team. Het is een heel leuk idee om deze groepen tegelijk te laten starten (wij coördineren dit) zodat er een gezonde wijze van competitie ontstaat. Welke groep lost het Hoogeboom Mysterie als snelste op?

Wil je voor meer dan 24 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Tijdens het spel heb je contact met de directeur van het Hoogeboom College. Hij helpt jullie op weg in het spel en is bereikbaar voor vragen. De directeur kan veel aan, maar we houden het graag beheersbaar voor hem. ?

Hier vind je de beschikbare tijden. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!

Zorg dat jullie 10 minuten voor aanvang van het door jullie gereserveerde tijdslot samen in één WhatsApp-groep zitten.

 

In de bevestigingsmail van jullie reservering staat het 06-nummer van Dhr. Dremstijn, de schooldirecteur. 10 minuten voor aanvang van het spel voeg je dit nummer toe aan jullie WhatsApp-groep en het spel kan beginnen…. 

 

Spannend!

 

Het spel is zeker niet makkelijk. Maar, gelukkig blijft de schooldirecteur tijdens het spel bereikbaar en kun je een beroep doen op de directeur van het Hoogeboom College om mee te denken. Het mysterie moet immers snel opgelost worden…

 

Tot nu toe lukt het meer dan 60% van de groepen om binnen het uur het spel op te lossen.

 

Lukt het jullie niet binnen het uur, dan kun je alsnog verder spelen om het mysterie op te lossen. 

Altijd prijs dus! ?

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

 

Let op: voor grotere groepen (meer dan 24 personen) kunnen wij een prijs op maat maken. Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

 

Om Het Hoogeboom Mysterie te kunnen oplossen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
  • WhatsApp, om in contact te komen met schooldirecteur Dremstijn. 

Een video call verbinding met je teamgenoten

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes