100% CORONA PROOF

Online FBI-onderhandelspel

Het verschil delen?! Dat werkt niet echt in dit spel.. De helft van de gegijzelden gaan het dan niet redden. Maar hoe kom je dan wel tot het vrijlaten van deze gijzelaars? Ben je op zoek naar een groepsactiviteit waarbij jouw team echt iets zal opsteken, dan zal deze training aan alle eisen voldoen. Met de Result Mediation onderhandeltraning leer je spelenderwijs what it takes om als een FBI agent te onderhandelen. Een ontzettend uitdagende en leerzame middag/avond waar de deelnemers niet alleen in het spel maar ook in het dagelijks leven veel aan zullen hebben! Zorgen jullie dat de gijzelaars weer veilig thuiskomen?

20

Maximaal aantal personen

€ 39,50,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Teambuilding, training conflicthantering

Meer over deze professionele workshop

Deze spannende en leuke training wordt persoonlijk begeleid door twee ervaren mediators van Result Mediation, de grootste mediator in Nederland. Via een Video-Call wordt de situatie door hen uitgelegd en via clues, geheime chatrooms, en creatief nadenken worden de onderhandelingen steeds beter. De deelnemers worden getriggerd om uit comfortzone te stappen en gaan de uitdaging aan.  Er zijn precies 90 minuten over voor de gegijzelden…. Welke teams weten te slagen en wie bevrijdt de gijzelaars het snelst?

 

Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 0640265135

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes