100% ONLINE, 100% FUN!

De Online KerstQuiz

Inclusief persoonlijke begeleider

De combinatie van Kerst vieren en kennis delen is een onvergetelijke Kerst en met deze reden hebben wij de Online KerstQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden en familie teams van 4 á 5 personen en ga met elkaar de strijd aan. Merry Quizmas!

8

Vanaf 8 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Hoe werkt de Online KerstQuiz:

Deze online kerstquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment worden gespeeld! De quiz is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.
Er is een live spelbegeleider aanwezig in de Zoomcall die de jullie welkom heet en de instructies deelt. De antwoorden kunnen doorgegeven worden met menti.com. Deze komen dan bij de spelbegeleider terecht en (als het goed is) stromen de punten binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en trotseert de Kerst als winnaar van de KerstQuiz?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Kenmerken van de De Online KerstQuiz

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze online kerstquiz wordt persoonlijk begeleid door een quizmaster. Hij zal de antwoorden van alle teams beoordelen, tussentijdse scores geven en eventuele vragen beantwoorden. 

We nemen het puntsgewijs met jullie door: 

1. De quiz wordt individueel of in teams van 4 á 5 personen gespeeld.
2. Je ontvangt een link naar een Zoom verbinding (in overleg is andere software ook mogelijk). Hier zal één van onze spelbegeleiders de Quiz met jullie delen.
3. De antwoorden van de Quiz kunnen doorgegeven worden met menti.com. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de Quiz in zoom.
4. Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz!

Goede vraag! Met zoveel mensen als je maar wilt!

Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook individueel gespeeld worden. Wij kennen geen minimaal of maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 80 personen.

Met het deels thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je kerst kennis te testen.

De kerstquiz duurt gemiddeld 75 minuten.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je!

Jazeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Kijk maar: Eneco, Cruise Travel, Universiteit Twente, de VvAA, BDO Accountants, Randstad en nog veel meer.

Veel! Geen verzoek is wat dat betreft te gek. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes