100% CORONA PROOF

De Online KerstQuiz

De combinatie van Kerst vieren en kennis delen is een onvergetelijke Kerst en met deze reden hebben wij de Online KerstQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 5 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s en Logo’s. Vorm met je vrienden en familie teams van 4 á 5 personen en ga met elkaar de strijd aan. Merry Quizmas!

8

Vanaf 8 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Hoe werkt de Online KerstQuiz:

Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! De quiz is beschikbaar in het Nederlands en in het Engels. Er is een spelbegeleider van ons beschikbaar die de antwoorden van alle teams beoordeelt, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. In teams van 4 a 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een video call kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Welk team weet de meeste vragen juist te beantwoorden en trotseert de Kerst als winnaar van de KerstQuiz?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 06 17512567

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes