100% CORONA PROOF

Online Pokerclinic van een pro

Durf jij de competitie aan met je collega’s en word je winnaar van jullie eigen pokercompetitie?! Leer dan pokeren van één van de beste pokerspelers van Nederland, Mathijs Jonkers. Als professioneel pokerspeler heeft Mathijs een ontzettend leuk programma ontwikkeld om mensen te leren pokeren. Dit programma is omgezet naar een Online Workshop Pokeren en wordt begeleid door professionele poker instructeurs.

5

Minimum aantal personen

€ 16,95,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
IT-afdelingen, consultancy, collega's, sportteams, vrienden

Zo werkt de Pokerclinic

Jullie beginnen met een online workshop waarin de basisregels van het pokeren worden uitgelegd. Zo leer je eigenlijk alles wat je moet weten om te kunnen gaan spelen, maar onthoudt: “Poker takes a minute to learn, but a lifetime to master.” Na de workshop volgt een oefentoernooi. Even warmdraaien voor het echte werk: het grote pokertoernooi! Voordat het toernooi officieel van start gaat volgen er nog een aantal tips en ben je klaar om echt te gaan knallen! 

Bluf je jezelf naar de TOP en bemachtig je alle poker chips van je collega’s? Dan ben jij de grote pokerkampioen en liggen je collega’s minstens een jaar lang aan je voeten!

Jonkers, geboren op 23 juni 1990 is een professioneel pokerspeler. Hij speelt poker sinds zijn 16e en is het voor echt geld gaan doen vanaf het moment dat hij 18 werd. Tijdens zijn studie was poker zijn bijbaan en is uiteindelijke is hij doorgebroken in het professionele circuit. In 2017 wist Jonkers zijn grootste prijs in zijn carrière te winnen. Hij werd 3e bij de World Series of Poker Europe en won een half miljoen euro.

Lees hier reviews:

“Ik wist niet dat pokeren zo leuk was! Dankzij de uitleg van de workshopleider kan ik het nu en ik ga het zeker vaker doen!”

“Een geweldig leuk en spannend uitje terwijl je niet in de buurt hoeft te zijn van al je collega’s.”

“De Pokerworkshop is goed uitgedacht, interactief en van goede kwaliteit. Leuk!”

Extra mogelijkheden:

  • Pakje professionele poker kaarten voor elke deelnemer
  • Beginners pokerset
  • Pokerset + Rubber Poker mat voor de winnaar
  • Vervolg poker cursus “De basis elementen om succesvol te leren pokeren”
Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 0640265135

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes