100% ONLINE, 100% FUN!

Online Schilder Workshop

Inclusief persoonlijke begeleider

Een schilderworkshop? Ja! Het is namelijk erg goed om creatief bezig te zijn. Omdat het ontspannend werkt en je even helemaal loskomt van alles wat er om je heen gebeurt. De ervaren kunstenares Connie zal jullie live begeleiden tijdens een online Zoom (of Teams) workshop schilderen waar ze stap-voor-stap met jullie mee-schildert zodat iedereen een geweldige creatie maakt op een oud steigerhouten plankje. Kortom: een uniek uitje waar jullie een blijvende herinnering aan over houden. Wedden dat jullie het er volgend jaar nog over hebben?

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

20

Minimum aantal personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Onze ervaren instructrice zorgt dat een schilderworkshop een ware beleving is waarbij je even alles om je heen vergeet en helemaal gefocust bent op jouw kunstwerk. De doelgroep zijn vooral de mensen die nog nooit eerder geschilderd hebben. Want Connie’s motto is: ‘iedereen kan schilderen!’ Stap-voor-stap schildert zij het kunstwerkje voor tijdens een online Zoom (of Teams) workshop, zodat iedereen een geweldige creatie maakt op een oud steigerhouten plankje. Leuk aan de muur op kantoor of om gewoon thuis neer te zetten op de ‘pronk’. Op deze manier voel je toch de teamspirit en ben je heerlijk creatief bezig met je team. Connie is live aanwezig tijdens de workshop en kan jullie vragen beantwoorden via de chat en/of video.

Iedere deelnemer krijgt vooraf een pakket thuisgestuurd met alleen essentiële benodigdheden om een prachtig schilderij te maken. De inhoud van dit pakket is:
– Een oud steigerhouten plankje van 15×15 cm
– Voorbeeld van het schilderij
– Kuipjes met de benodigde verf
– Een beker, een doekje
– 3 kwasten

Kenmerken van de Online Schilder Workshop

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Leuk dat jullie overwegen deze activiteit te gaan doen. Onze ervaren instructrice en kunstenares zorgt dat een schilderworkshop een ware beleving is waarbij je even alles om je heen vergeet en helemaal gefocust bent op jouw kunstwerk. De doelgroep zijn vooral de mensen die nog nooit eerder geschilderd hebben. 

 

Samenvattend werkt de schilderworkshop als volgt;

 1. Reserveer bij ons een datum en een tijd
 2. Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van tevoren nodig
 3. Iedere deelnemers ontvang thuis het schilderpakket, met hierin: 
 • Een oud steigerhouten plankje van 15×15 cm
 • Voorbeeld van het schilderij
 • Kuipjes met de benodigde verf
 • Een beker, een doekje
 • 4 kwasten
 • Plastic schort
 1. Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal Connie hier inloggen en met jullie de schilderworkshop starten. Connie is live aanwezig in de call, geeft instructies en deelt met jullie haar voorafgaand opgenomen workshopmateriaal. 
 2. Veel schilderplezier!

De workshop is vanaf 20 personen te volgen tot wel 100 personen. Mocht je met een kleiner gezelschap willen schilderen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. De prijzen pp zullen dan stijgen. Vraag voor een prijsindicatie een hier offerte aan!

De Online Schilderworkshop is elke doordeweekse dag te volgen van in de ochtend tot in de avond! Doe bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan schilderen dan kijken wij wat er mogelijk is.

 

Wanneer je de boeking maakt hebben wij uiterlijk 14 dagen van tevoren het aantal deelnemers en we hebben zeven werkdagen nodig om het de schilderpakketten bij jou of jullie thuis te bezorgen.

 

Connie’s motto is: ‘iedereen kan schilderen!’ Stap-voor-stap schildert zij het kunstwerkje voor tijdens een online Zoom (of Teams) workshop, zodat iedereen een geweldige creatie maakt op een oud steigerhouten plankje. Leuk aan de muur op kantoor of om gewoon thuis neer te zetten op de ‘pronk’. Op deze manier voel je toch de teamspirit en ben je heerlijk creatief bezig met je team.

De schilderworkshop duurt ongeveer 60 minuten!

De kosten per persoon zijn € 32,95 per deelnemer excl. BTW en exclusief de verzendkosten van € 7,95. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de bierpakketjes op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

 

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

 

Om aan de online schilder workshop deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig: 

 • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call

Het schilderpakket die van ons uit wordt bezorgd. In dit pakket zit een oud steigerhouten plankje van 15×15 cm, een voorbeeld van het schilderij, kuipjes met de benodigde verf, een beker, een doekje & 3 kwasten.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes