100% ONLINE, 100% FUN!

Online Bedrijfsbootcamp

Inclusief persoonlijke begeleider

Zijn jij en je collega’s na al het thuiswerken ook zo aan beweging toe? Ga samen de uitdaging aan, kom in beweging en push elkaar to the limit! Samen er voor gaan onder (online) begeleiding van een ervaren bootcamp trainer. Er staat een afwisselende trainingen op jullie te wachten om zowel kracht als conditie op te bouwen. Dit wordt dus een workout niet alleen goed voor teambuilding, maar zorgt er ook voor dat jullie je fit voelen en inspiratie krijgen hoe fit te blijven!

12

Minimum groepsgrootte

Perfect voor:
Bedrijven, teams, studieverenigingen, scholen

Een volledige online workout met het hele bedrijf!

Kom samen met je collega’s in beweging door mee te doen aan de online bedrijfsbootcamp van Fit Infinity! Een van de ervaren bootcamp trainers zal een speciale (online) training samenstellen met verschillende oefeningen voor kracht en conditie. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Door middel van een videocall zal de trainer met veel plezier en energie live instructies en tips over de oefeningen geven. Persoonlijke begeleiding dus, maar dan op afstand!

Kenmerken van de Online Bedrijfsbootcamp

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Nu je door de corona maatregelen niet meer naar de sportschool kan, je buiten niet meer in groepsverband kan sporten én je ook thuis moet werken willen we jou en je team in beweging laten brengen. Met de online bedrijfsbootcamp ga je samen met je team de uitdagingen aan, komen jullie in beweging en pushen jullie elkaar to the limit! Tijdens de online trainingen worden jullie begeleid door een ervaren bootcamp trainer. De trainingen zijn gevarieerd en focussen op conditie, kracht en samenwerking. Dit wordt dus een workout die niet alleen goed voor teambuilding is, maar zorgt er ook voor dat jullie je fit voelen, inspiratie krijgen hoe fit te blijven én plezier te maken. 

 

Samenvattend werkt de bedrijfsbootcamp als volgt:

  • Wanneer er een datum en tijd bekend is zouden wij graag willen weten of de deelnemers zich in 1 ruimte bevinden of vanuit huis uit de workout gaan doen
  • Je zet een video call op met alle deelnemers en laat ons weten via welke link de trainer kan inloggen
  • De online bootcamp kan beginnen!

Vanaf 12 personen t/m 100 personen. Mocht je met meer dan 100 personen willen bootcampen dan kan dat natuurlijk ook! We kunnen de groep dan onder 2 sub groepen verdelen.

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

De Online BedrijfsBootcamp is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond! Doe hier bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan bootcampen dan kijken wij wat er mogelijk is.

De bootcamp is speciaal bedacht voor de thuiswerkende collega’s die samen de uitdaging aan willen gaan. Dit uitje staat garant voor veel plezier en een goede sessie teambuilding!

De gehele bootcamp duurt ongeveer 60 minuten.

De prijs van deze training is € 10,- per persoon, exclusief BTW.

 

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

 

Om aan de training deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig: 

Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes