100% ONLINE, 100% FUN!

Online vragenspel

Inclusief persoonlijke begeleider

Het Online Vragenspel geeft je als groep de kans om goede gesprekken aan te gaan. Wil je elkaar beter leren kennen, of elkaar vragen wat je anders zou willen op de werkvloer? Het kan allemaal tijdens dit online vragenspel! Het Online Vragenspel neemt je mee op reis door verschillende thema’s met vragen en komt met een volledig verzorgde omgeving om mooie gesprekken te stimuleren.

Klik op de vlag om de Engelstalige variant te spelen

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, nieuwjaarsborrel

Hoe werkt het Online Vragenspel:

Het spel bestaat uit genoeg vragen om uren over door te praten. De vragen zijn verdeeld in zes verschillende thema’s: Positief denken, terugblikken , vooruit blikken, algemeen, would you rather en over jezelf. Spelers kunnen een kaart ‘trekken/kiezen’ vanuit een gekozen thema en de vraag beantwoorden. Deze speler mag na het beantwoorden de vraag doorzetten naar nog één andere speler naar keuze. Nadat deze andere speler de vraag heeft beantwoord kan de volgende speler weer een nieuwe vraag uit een ander thema kiezen. Het spel zal persoonlijk worden begeleid door een operator via een WhatsApp groep waar de vragen uit de gekozen thema’s doorgestuurd zullen worden. De deelnemers kunnen via een onderlinge de videocall aan de hand van de vragen, met elkaar, het gesprek aan gaan.

Kenmerken van de Online vragenspel

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze vragenspel bestaat uit zes verschillende thema’s: Positief denken, terugblikken, vooruitblikken, algemeen, would you rather en over jezelf.. Het Online vragenspel op ieder moment gespeeld worden, zolang onze beschikbaarheid dit toelaat. Er is namelijk wel een spelbegeleider van ons aanwezig die de vragen met jullie gaat delen. 

 

We nemen het puntsgewijs met jullie door:  

  • Je vormt zelf teams van 4 á 8 personen.
  • Elke groep zet een video call op. Je kiest zelf de software die je hiervoor gebruikt. Wij nemen geen deel aan de video call.
  • Elk team maakt een WhatsApp-groep aan en voegt hier 10 minuten voor aanvang onze spelbegeleider(s) toe.
  • De spelers kunnen zelf een thema kiezen en bepalen daarmee de volgorde van de vragen.
  • 1 speler een kaart ‘trekt’ vanuit een gekozen thema en de vraag beantwoord. Deze speler mag na het beantwoorden de vraag doorzetten naar nog een andere speler naar keuze. Nadat deze andere speler de vraag heeft beantwoord krijgen ze een nieuwe vraag
  • Bovenstaande wordt herhaald totdat de eindtijd is behaald.

Goede vraag! 

 

Het spel is te spelen met minimaal 4 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-6 personen per groep te spelen. Wij kennen geen maximaal aantal groepen. 

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. 

Je kan hier een offerte aanvragen. Hierbij kan je de gewenste datum, tijd, aantal personen en wensen doorgeven. Wij laten z.s.m. weten of de door jullie gewenste datum is.

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch goede gesprekken op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om een goed gesprek aan te gaan. Het Online Vragenspel neemt je mee op reis door verschillende thema’s met vragen en komt met een volledig verzorgde omgeving om mooie gesprekken te stimuleren.

Het Online vragenspel duurt gemiddeld 60 minuten.

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

 

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

 

Om het Online vragenspel te kunnen spelen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding
  • WhatsApp, om in contact te komen met de spelbegeleider
  • Een video call verbinding met je teamgenoten

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes