100% CORONA PROOF

Virtuele Kerstbingo

Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online kerstborrel? Of wil je entertainment voor jouw online kerstfeestje? De Online Kerst Bingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!

25

Minimum aantal personen

Perfect voor:
De kerstborrel, digitaal kerstfeest

Zo werkt de Virtuele Kerstbingo:

Je collega’s, familie of vrienden komen virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving om de kerst te vieren. Iedere speler ontvangt een eigen digitale bingokaart met allerlei artiesten. De quizmaster zingt en speelt kerstliedjes van deze artiesten live via de webcam. Een artiest gehoord die op jouw kaart staat? Streep ‘m af met een simpele klik. Meezingen en gezelligheid staan voorop. Zo ervaren jullie toch nog een gezellige kerst met elkaar! Wie van jouw groep wint de kerst bingo?

Benieuwd hoe het er uit ziet? Op verzoek sturen we je voorbeelden van andere organisaties die het ontzettend leuk hebben gehad!

Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 06 17512567

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes