100% ONLINE, 100% FUN!

Virtuele Kerstbingo

Inclusief persoonlijke begeleider

Op zoek naar een gezellige activiteit voor jouw online kerstborrel? Of wil je entertainment voor jouw online kerstfeestje? De Online Kerst Bingo is perfect voor gezelschappen die online tóch een gezellige activiteit willen ondernemen!

20

Minimum aantal personen

Perfect voor:
De kerstborrel, digitaal kerstfeest

Zo werkt de Virtuele Kerstbingo:

Je collega’s, familie of vrienden komen virtueel samen in bijvoorbeeld een Zoom, Skype of Teams omgeving om de kerst te vieren. Iedere speler ontvangt een eigen digitale bingokaart met allerlei artiesten. De quizmaster zingt en speelt kerstliedjes van deze artiesten live via de webcam. Een artiest gehoord die op jouw kaart staat? Streep ‘m af met een simpele klik. Meezingen en gezelligheid staan voorop. Zo ervaren jullie toch nog een gezellige kerst met elkaar! Wie van jouw groep wint de kerst bingo?

Benieuwd hoe het er uit ziet? Op verzoek sturen we je voorbeelden van andere organisaties die het ontzettend leuk hebben gehad!

Kenmerken van de Virtuele Kerstbingo

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Via een link kan elke speler een eigen unieke bingokaart genereren. Via een video call zullen de muzikanten de Bingo hosten. Guus speelt en zingt achter de piano of Marloes en Niels, ons muzikale duo, speelt allerlei liedjes die op de bingokaarten staan. We spelen dan voor de horizontale rij, verticale rij en volle kaart! Het is heel gezellig en er wordt altijd veel meegezongen.

Goede vraag! 

 

Het spel is te spelen met minimaal 20 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze muziekbingo te spelen. D.m.v. een video call kun je allemaal contact houden en de artiest zien. 

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Je kan hier een offerte aanvragen. Hierbij kan je de gewenste datum, tijd, aantal personen en wensen doorgeven. Wij laten z.s.m. weten of de door jullie gewenste datum is. 

Zodra je aangeeft definitief bij ons te willen reserveren, checken wij de beschikbaarheid van de muzikanten en laten wij weten of de door jullie gewenste datum mogelijk is. Na afloop van de activiteit ontvang je de factuur.

De Muziekbingo is ontzettend populair en helaas kan het voor komen dat sommige dagen al volgeboekt zijn. Wees dus op tijd!

 

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor. Dan is het genot van live entertainment met je collega’s absoluut een aanrader! Deze Muziekbingo is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen!

De Muziekbingo duurt ongeveer een uur, maar kan ook in 30 minuten gespeeld worden.

De kosten zijn € 15,- exclusief BTW per deelnemer. Met een hoger aantal deelnemers daalt de prijs per deelnemers al snel!

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Om aan de Virtuele Muziekbingo deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call
  • Een digitale bingokaart die je na het reserveren van ons ontvangt

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes