100% ONLINE, 100% FUN!

Workshop plastic afval ontwerpen

Inclusief persoonlijke begeleider

Een online workshop met plastic afval? Ja! Dit is de workshop waarbij jouw team kan ervaren welke ontwerpen er allemaal te maken zijn met plastic afval. Samen met je collega’s worden jullie begeleid in het bedenken, schetsen en ontwerpen van je eigen product, dat je maakt van je eigen plastic afval. Met behulp van creatieve oefeningen ervaar je de potentie van plastic afval vanuit je eigen perspectief. Verder leer je op speelse wijze meer over wat plastic is en hoe producten worden gemaakt van plastic afval. Ook speel je een kennisquiz en de afvalscheiding quiz. Een creatieve en leerzame workshop waar de deelnemers op een andere manier naar een duurzame wereld gaan kijken.

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

10

Minimaal 10 personen

Perfect voor:
bedrijven, organisaties, creatievelingen

Meer over ontwerpen met plastic afval

Met pen en papier in de aanslag, wordt je stap-voor-stap begeleid bij het ontwikkelen van een product dat gemaakt wordt van plastic afval. In deze online workshop leer je op een ontzettend leuke en creatieve wijze hoe het waardevolle materiaal gebruikt kan worden voor duurzame producten in plaats van producten met een korte levensduur. De online workshop staat helemaal in het teken van duurzaamheid, teambuilding en design-thinking. De deelnemers zijn creatief bezig, leren meer over plastic, recycling en zwerfafval en werken ook nog eens op een leuke manier samen. Er is zelfs de mogelijkheid om na de workshop één of meerdere ontwerpen te laten realiseren. 

Verder mogen letterlijk alle kasten en deuren open om een mini-onderzoek naar plastic te starten in huis. Wat ligt daar nou eigenlijk? En hoe kunnen we van dat afval weer nieuwe producten maken na gebruik? Vraag vandaag nog een offerte aan voor de workshop ontwerpen met plastic afval en bouw een duurzame wereld van je eigen plastic afval.

Kenmerken van de Workshop plastic afval ontwerpen

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat de workshop ontwerpen met plastic afval een ware beleving is.

 

Samenvattend werkt de workshop ontwerpen met plastic afval als volgt;

  • Reserveer bij ons een datum, een tijd en het aantal personen.
  • Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal de instructeur hier inloggen en met jullie de workshop starten.
  • In de workshop start met een introductie en een miniquiz om te kijken hoeveel kennis er al is en om bestaande kennis aan te vullen.
  • Vervolgens vindt er een onderzoek plaats, waarbij de deelnemers de kasten en deuren openen om te kijken wat ze zelf allemaal in huis hebben.
  • En dan begint het echte werk! Het ontwerpen van plastic afvalproducten!

De workshop is met minimaal 10 tot 100 deelnemers te volgen. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze workshop te volgen. D.m.v. een video call kun je contact houden.

 

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Je kan hier een offerte aanvragen. Hierbij kan je de gewenste datum, tijd, aantal personen en wensen doorgeven. Wij laten z.s.m. weten of de door jullie gewenste datum is.

 

Zodra je aangeeft definitief bij ons te willen reserveren, checken wij de beschikbaarheid van de muzikanten en laten wij weten of de door jullie gewenste datum mogelijk is. Na afloop van de activiteit ontvang je de factuur.

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Met deze workshop je op een leuke manier samen met je collega’s, zijn jullie creatief bezig en leren jullie meer over plastic, recycling en zwerfafval.

De workshop ontwerpen met plastic duurt tussen 2 tot 2,5 uur.

De kosten zijn € 20,- exclusief BTW per deelnemer.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Niet zoveel ?

Om aan de online schilder workshop deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig:

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call
  • Pen en papier

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes