100% CORONA PROOF

Virtuele Chocolade Proeverij

Ze zeggen dat chocolade alles beter maakt. Dit stellen we samen op de proef door een high-end, bean-to-bar chocoladeproeverij te organiseren voor jou en je collega’s. De virtuele Chocolade Proeverij wordt begeleidt door één van de meest ervaren chocolade-experts van het land. Trakteer je team op deze unieke virtuele proeverij, georganiseerd en begeleid door een gecertificeerd chocolade sommelier.

15

Vanaf 15 personen

39,95,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, chocolade liefhebbers

Leer de kunst van écht proeven bij de virtuele Chocolade Proeverij

Beleef samen een overheerlijk chocolade avontuur! Wil je de wetenschap en kunst van het proeven leren beheersen? Dan is deze virtuele Chocolade Proeverij écht iets voor jou. Ontdek het verhaal achter elke reep en leer hoe chocolade wordt verbouwd en gemaakt. De virtuele Chocolade Proeverij is een fantastische manier om meer te weten te komen over chocolade, om samen met je collega’s weer eens iets leuks te doen én een briljant excuus om jezelf te trakteren!

Met de virtuele Chocolade Proeverij ontvangen alle deelnemers een chocoladepakket met 3 heerlijke high-end chocolades inclusief een proefformulier en een flavour wheel. Leer, proef, vergelijk en bovenal geniet!

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes