100% CORONA PROOF

Virtuele PubQuiz

De essentie van kennis is om het te gebruiken en met deze reden hebben wij de virtuele PubQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziek Intro’s, Sport en Logo’s. Vorm teams van 4 a 5 personen en ga met elkaar de strijd aan!

8

Vanaf 8 personen

8,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Hoe werkt de virtuele PubQuiz:

De virtuele PubQuiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Er is een spelbegeleider van ons beschikbaar die de antwoorden van alle teams beoordeelt, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. In de virtuele PubQuiz probeer je in een teams van 4 a 5 personen zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een video call kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden en mag zich de winnaars van de virtuele PubQuiz noemen?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes