100% CORONA PROOF

Online Cocktail Workshop

Bijzondere tijden vragen om bijzondere activiteiten, waarbij een online cocktailworkshop absoluut niet mag ontbreken! Alle deelnemers volgen de workshop veilig vanuit huis, maar hebben het gevoel dat ze bij elkaar in de woonkamer zitten en samen een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit aan het doen zijn. De cocktailworkshop wordt gegeven door Jelmer en Paul. Zij verzorgen normaliter offline cocktailworkshops en dranken/barcaterings op locatie. In tijden van corona is het idee ontstaan om de cocktailworkshops online aan te bieden. En met succes!

20

Minimum aantal personen

€ 29,95,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Wat houdt de online cocktailworkshop in:

Alle deelnemers krijgen een cocktailpakket thuisgestuurd met daarin alle ingrediënten en materialen die ze nodig hebben tijdens de cocktailworkshop. De workshop is voor de deelnemers live te volgen via een Video Call.

Tijdens de cocktailworkshop worden er 3 cocktails gemaakt. De mogelijkheid is er om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Tussendoor wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktailquiz. Ook kunnen meerdere deelnemers mee doen op één adres. De deelnemers krijgen dan 1 pakket per adres met voor elke deelnemer eigen ingrediënten en materialen.

Er kan voor gekozen worden dat de deelnemers de materialen in bruikleen krijgen voor de workshop en achteraf retour zenden. Per deelnemer worden dan zowel kosten berekend voor verzending heen, als voor het retour zenden. Voor de deelnemers is het natuurlijk veel leuker, wanneer ze de materialen mogen houden, zodat ze na de workshop zelf aan de slag kunnen met het maken van de lekkerste cocktails!

 

Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 0640265135

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes