100% ONLINE, 100% FUN!

Online SocialQuiz

Inclusief persoonlijke begeleider

De essentie van kennis is om het te gebruiken en met deze reden hebben wij de online SocialQuiz ontwikkeld. Test je kennis tijdens de 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziek Intro’s, Sport en Logo’s. Vorm teams van 4 a 5 personen en ga met elkaar de strijd aan!

Klik op de vlag om de Engelstalige variant te spelen

8

Vanaf 8 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Hoe werkt de SocialQuiz:

Deze online pubquiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden! Er is een spelbegeleider van ons beschikbaar die de antwoorden van alle teams beoordeelt, tussentijdse scores geeft en eventuele vragen kan beantwoorden. In teams van 4 a 5 personen probeer je zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven. Door middel van een video call kunnen de teams onderling goed samenwerken en via een speciale app kunnen de antwoorden doorgegeven worden. Deze komen bij de spelbegeleider terecht en de punten stromen, als het goed is, binnen! Wie weet de meeste vragen juist te beantwoorden en mag zich de winnaars van de SocialQuiz noemen?

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

 

Kenmerken van de Online SocialQuiz

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze SocialQuiz bestaat uit 6 rondes: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziek Intro’s, Sport en Logo’s. De SocialQuiz is opgenomen door onze eigen quizmaster en kan door jullie op ieder moment gespeeld worden, zolang onze beschikbaarheid dit toelaat. Er is namelijk wel een spelbegeleider van ons aanwezig die de SocialQuiz met jullie gaat delen. 

 

We nemen het puntsgewijs met jullie door:  

  • De SocialQuiz duurt maximaal 75 minuten
  • Je kunt de SocialQuiz individueel spelen of je vormt zelf teams van 4 á 5 personen. Als je in een team speelt, overleg je via bv. WhatsApp met je teamgenoten welke antwoorden je gaat geven. Hiervoor kan je van tevoren zelf een WhatsApp-groep aanmaken. 
  • De SocialQuiz wordt gespeeld in Zoom omdat de kwaliteit dan het beste gewaarborgd kan worden. Het is op verzoek mogelijk om met bv. Teams te werken maar dit raden wij niet aan. Je ontvangt van ons een link naar een Zoom meeting. Hier zal één van onze spelbegeleiders de SocialQuiz aan jullie presenteren.
  • De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com op de telefoon. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de SocialQuiz in Zoom.
  • Er volgen tussenstanden tijdens de Quiz
  • Na afloop volgt natuurlijk de eindstand!

Goede vraag! 

 

De SocialQuiz is te spelen met minimaal 8 deelnemers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze Quiz te spelen. Allereerst is het belangrijk te weten dat wij aanraden om in teams van 4-5 personen per groep te spelen, maar er kan ook individueel gespeeld worden. Wij kennen geen maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 80 personen.

Wil je voor meer dan 80 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Hier vind je de beschikbare tijden. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen. Het is tevens een mooi moment om je algemene kennis te testen op de onderwerpen: Algemeen, Bezienswaardigheden, Geschiedenis, Muziekintro’s, Sport en Logo’s

De SocialQuiz duurt maximaal 75 minuten.

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

 

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

 

Om de SocialQuiz te kunnen spelen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding.
  • Een telefoon
  • Eventueel WhatsApp, om in contact te blijven met je teamgenoten. 

Wij mailen de link van de video call. Hier zal één van onze spelbegeleiders de SocialQuiz aan jullie presenteren. De antwoorden van de SocialQuiz kunnen doorgegeven worden met menti.com op de telefoon. De inlogcode hiervoor ontvang je bij aanvang van de SocialQuiz in Zoom.

 

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes