100% ONLINE, 100% FUN!

Online Wijnproeverij

Inclusief persoonlijke begeleider

Een wijnexpert zal d.m.v. het laten proeven van 4 verschillende wijnen de wijn tot leven roepen. De verhalen achter de wijn en wijnmaker worden verteld door de wijnexpert en kunnen hierbij genieten van de verhalen en vooral van de wijn. De wijnen komen uit diverse wijnlanden en uiteraard vertelt de wijnexpert ook welk gerecht je er het beste na afloop bij kan koken. Want wijn smaakt toch altijd nog lekkerder met een goed gevuld bord!  Proosten & beleven jullie mee?

15

Vanaf 15 personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen, vrijgezellenfeest,

Meer over de Wijnproeverij aan huis

Virtueel proosten en met elkaar praten over de proef & thuiservaring. Hoe leuk is dat! Proef en beoordeel met je collega’s en geniet samen van vier geweldige wijnen. Deze wijnproeverij is zo uniek omdat een ervaren wijnexpert jullie live begeleid om zo de ervaring van wijn drinken helemaal tot leven te laten komen.

Er worden 2 witte wijnen en 2 rode wijnen opgestuurd, deze wijnen komen uit diverse wijnlanden en uiteraard  vertelt de wijnexpert ook welk gerecht je er het beste  na afloop bij kan koken. Want wijn smaakt toch altijd nog lekkerder met een goed gevuld bord! 

Deelnemers van de wijnproeverij aan huis krijgen de vier wijnen tijdig thuisbezorgd. Bovenstaande prijs is exclusief verzendkosten.

Kenmerken van de Online Wijnproeverij

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

De online wijnproeverij is het culinaire avontuur in tijden van lockdown! Van tevoren worden er twee witte wijnen en twee rode wijnen opgestuurd, deze wijnen komen uit diverse wijnlanden. Via een video call neemt een wijnexpert jou en je collega’s mee in de verhalen achter de wijn en wijnmakers, waarbij jullie kunnen genieten van de verhalen en vooral de wijn. Uiteraard vertelt de wijnexpert welke wijn & spijs combinaties elkaar mooi aanvullen. Want wijn smaakt toch altijd nog lekkerder met een goed gevuld bord. 

 

Samenvattend werkt de wijnproeverij als volgt:

  • Reserveer bij ons een datum en een tijd
  • Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van tevoren nodig
  • Iedere deelnemers ontvang thuis het wijnpakket met 4 overheerlijke wijnen (100 ML), waarvan 2 wit en 2 rood en crackertjes om de smaak te neutraliseren.
  • Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal de wijnexpert hier inloggen en met jullie de wijnen proeven
  • Heerlijk kennis opdoen onder het genot van diverse wijnen samen met je collega’s

Cheers! ?

De proeverij is te volgen met minimaal 15 deelnemers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een video call kun je contact houden. Neem vooral contact op als jullie dit met het hele bedrijf willen spelen, wij kunnen jullie op diverse manieren faciliteren.

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

De kosten per persoon zijn € 32,95 per deelnemer excl. BTW en exclusief de verzendkosten van € 7,95. De prijs is inclusief wijnpakket. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de wijnpakketten op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

Omdat de online wijnproeverij makkelijk vanuit huis te volgen is, ben je eindelijk af van de extra kosten voor de taxi. ?

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook ?)

 

Wanneer je de boeking maakt hebben wij uiterlijk 14 dagen van tevoren het aantal deelnemers en we hebben zeven werkdagen nodig om de wijnen bij jou of jullie thuis te bezorgen.

 

De Online Wijnproeverij is elke dag te spelen van in de ochtend tot in de avond, op de zondag na. Doe bij ons een aanvraag wanneer jullie willen gaan proeven dan kijken wij wat er mogelijk is!

 

Nee, wij sturen vier wijnen op die een mooi geheel vormen in deze proeverij. Het gaat om twee witte wijnen en twee rode wijnen.

Niet zoveel ?

 

Om deel te nemen aan de online wijnproeverij heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding
  • Het wijnpakket dat van ons uit wordt bezorgd

Uiteraard is 18 jaar de minimale leeftijd om mee te kunnen doen.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes