100% CORONA PROOF

Vriendenuitje

De gezelligheid van activiteiten met al je vrienden samen, dat missen we allemaal. Gelukkig is dat helemaal niet nodig! Wij hebben groepsactiviteiten die geheel corona-proof zijn. Ga online met elkaar de strijd aan of geniet van elkaars gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje!

Hebben jij en je vrienden de digitale borrel wel al gezien? Willen jullie weer écht iets tofs doen met z’n allen? Wij hebben de leukste online spellen en workshops: leer samen pokeren, doe een escape room of houd een bierproeverij! Naast de activiteiten is het mogelijk een borrelpakket naar jullie op te sturen, zo is de borrel helemaal compleet. 

Jouw corona-proof vriendenuitje is met een paar klikken geregeld. Via een WhatsApp groep of een Video Call starten jullie de uitdaging of de workshop. Gegarandeerd plezier! Ga jij voor spanning en sensatie? Of wil jij genieten van de gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje? 

Speel allemaal tegen elkaar of in kleine teams voor extra onderlinge competitie. Wie heeft de beste pokerface? En wie lost het mysterie het snelste op? Kom er achter tijdens 1 van onze spellen, ideaal in coronatijd. 

De populairste online uitjes om met vrienden te doen.

Deze uitjes vind je misschien ook leuk.

Hoe werkt een online uitje?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze spellen zijn gemaakt vanuit het oogpunt dat verbinding, juist nu, ontzettend belangrijk is. Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor familie en vriendengroepen voor wie het moeilijk samenkomen is in coronatijd. Daarom hebben wij gekeken hoe we alle doelgroepen van gezellige, leuke en leerzame online groepsactiviteiten kunnen voorzien.

Om aan alle wensen te kunnen voldoen verzorgen wij drie soorten online uitjes:

Online only

Deze online activiteiten kun je op ieder moment starten met elk gewenst aantal personen: deze zijn namelijk volledig vooraf opgenomen.

Online experience

Een volledige online activiteit, maar dan wél één met interactie. Onze activiteiten-begeleiders zorgen ervoor dat jullie een échte beleving hebben.

Online + fysiek pakket

Maak de online beleving écht compleet met een fysiek pakketje vooraf. Ga voor een maximale beleving die iedereen nog lang zal bijblijven!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen u al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!