100% ONLINE, 100% FUN!

Online Escaperooms

De absolute onbetwiste nummer 1 online game is een Online Escape Room. Onder tijdsdruk samen online puzzels & raadsels oplossen en op het web speuren zorgt voor fun én spanning waardoor het soms even lijkt alsof je weer echt bij elkaar zit. Bij OnlineBedrijfsuitjes.nl hebben inmiddels meer dan 100.000 deelnemers 1 van onze Online Escape Rooms.

Follow the Money

Edmund voelt dat er iets niet klopt en schakelt daarom de beste privédetectives in die hij kon vinden… jullie! Speel nu de hoofdrol in deze escape game vol list en bedrog.

Prijs per persoon: € 9,75

Hoogeboom Mysterie

Dé meest gespeelde en best beoordeelde online escape room van de Benelux. Bekend van onder andere Nu.nl en het Algemeen Dagblad.

Prijs per persoon: € 9,75

Hoogeboom Mysterie 2, het vervolg

Het langverwachte vervolg op het populaire Hoogeboom Mysterie is er. Helpen jullie Dremstijn opnieuw? Let op: bevalt spoilers over deel 1.

Prijs per persoon: € 9,75

Escape de Mol

De spanning en de tijdsdruk van een online escape room, de puzzels en de interactiviteit van tv. Beleef het allemaal met het uitdagende Escape de mol spel.

Prijs per persoon: € 9,75

Ben jij op zoek naar een toffe escape room waarbij je een bepaald doel voor ogen hebt? Een spel dat strategische inzichten bij de deelnemers teweeg zal brengen? Dan ben je met een escape room op maat, op de juiste plek! Een spel waarmee je tegelijkertijd  de deelnemers ook veel plezier geeft en dat tot verbinding zal zorgen. Dit noemen wij ook wel een Serious Game. Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal.

Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte games met de online escape room als onze expertise. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Met een escape room is er ontzettend veel mogelijk. Niet is te gek!

Offerte aanvragen

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!