Maak kennis met het team

Over ons

Dit zijn wij

OnlineBedrijfsuitjes is ontstaan tijdens de lockdown in corona-tijd. Vanuit onze visie dat verbinding belangrijker is dan ooit, zijn we gestart met het aanbieden van toffe online uitjes, waaronder het ontzettend populaire SocialSpel.nl.

Met onze spellen maken we het mogelijk om ook nu, op afstand van elkaar, te werken aan teambuilding en écht iets leuks te doen.

Wij komen uit de horeca- leisure- en online wereld, en hebben daarmee een perfecte mix om van jullie online uitje een groot succes te maken. Vang hier een glimp van ons fantastische team (al zeggen we het zelf)! 

EZRA BIJSTERBOSCH

Sales

Ezra is een blijvertje! Hij is snel en vaardig en dé expert wat betreft onze Online Quizzen en de Online Bierbeleving.

Jeroen Bos

Marketing & product

Jeroen is initiatiefnemer en noemen wij ook wel ons creatieve brein. Zo heeft hij onze eerste spel ‘Het Hoogeboom Mysterie’ bedacht en weet hij alles van websites bouwen tot marketing!

Laura van den akker

Sales

Laura is een echt gezelligheidsmens en weet bij elke beller een glimlach op het gezicht te toveren. Met veel plezier helpt zij mensen met het organiseren van een super tof online event.

Chris Mulder

Sales & product

Chris is één van de initiatiefnemers van LeisureTeam en voor hem is niets te gek. Een man die nooit stil zal zitten en dat werpt zijn vruchten af!

Paul Leune

Srategie & Product

Paul is één van de initiatiefnemers van LeisureTeam en de rust zelve. Met een helicopter view houdt hij alles piekfijn in de gaten en springt in op het juiste moment. Zonder Paul geen LeisureTeam & andersom!

Joran van Diermen

Marketeer

Yoran is onze held in het maken van de juiste marketing beslissingen en heeft ons overal in de schijnwerpers weten te plaatsen. The sky is the limit!

ELS DE VRIES

Sales

Els houdt van knallen en organiseert het liefst online events voor > 200 personen. Boek je voor een grote groep? Dan ben je bij Els aan het juiste adres.

Mathyn Nieuwenhuis

Marketing

Mathyn is aan het vlammen voor onze online marketing. Door alles wat hij tijdens zijn studie geleerd heeft in te zetten zorgt hij ervoor dat jullie ons online kunnen vinden!

Lianne van dijk

Sales & Administratie

Lianne weet wel wat werken is. Zo beantwoordt zij het ene na het andere mailtje en gaat er geen offerteaanvraag aan haar voorbij. Lianne antwoordt je graag met alles wat je wilt weten.

Julia d'Aulnis

Sales & planning

Julia werkt sinds de start van LeisureTeam bij ons en weet van geen ophouden. Met veel energie en nieuwe plannen gaat ze alles aan.

Leon Mak

Marketing & Product

Leon is creatief en heeft energie voor 10. Leuk feitje: hij kan als een ster presenteren en je kunt hem o.a. spotten in ons Online Vragenspel, Hoogeboom deel 2 en verschillende quizzen!

Onze groei:

OnlineBedrijfsuitjes kent een explosieve groei en heeft daarom ondersteuning van een salesteam dat zorgt voor professioneel en persoonlijk contact met alle klanten. Daarnaast kennen we enkele uitjes die worden begeleid door een professional (wijnexpert, ex-marinier etc.), de andere uitjes worden persoonlijk begeleid door onze getrainde operators.
 
Door de maanden heen is ons team aanzienlijk gegroeid, dit hebben wij gedaan om er voor te zorgen dat u altijd snel in contact met ons kunt komen om uw uitje in te plannen. 

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!