100% ONLINE, 100% FUN!

Serious games

Ben jij op zoek naar een toffe gepersonaliseerde escape room, een strategische game of een event waar jouw medewerkers plezier hebben en tot nieuwe inzichten komen? Dan ben je hier, bij de serious games, op de juiste plek! Bij ons staat plezier, teambuilding en denkwerk centraal.

Persoonlijk

Onze operators kunnen jullie tijdens het spel persoonlijk begeleiden.

Samenwerken

Geef een boost aan de teamspirit, werk samen in teams of speel met alle deelnemers tegelijk. Zijn er 10 of 1000 spelers? Voor ons is niets te gek!

Fun en educatief

Bij elk spel is het belangrijk om niet alleen entertainment te brengen maar ook zaken als samenwerking, strategie en teambuilding zijn van belang.

Op maat gemaakt

Een eigen verhaallijn, een eigen vormgeving, alles is mogelijk! Samen met jou maken we het online uitje geheel op maat.

Wat is een serious game?
Wij horen je denken ‘Wat is een serious game?’. Serious games worden ingezet om jouw kennis en vaardigheden op een efficiënte en spelende manier over te dragen aan je  collega’s. Hierbij is ons doel om elkaar te verbinden, teambuilding te stimuleren en iedereen bij het spel te betrekken. Uiteraard speelt de fun factor een grote rol!

De mogelijkheden met een serious game
Wij hebben ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte serious games met de online escape room als onze expertise. Alle uitjes uit ons assortiment kunnen op maat gemaakt worden. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een op maat gemaakte offerte op. OnlineBedrijfsuitjes.nl biedt een totaaloplossing aan, waarbij we met passie allerlei zaken kunnen uitdenken en begeleiden. Echt niets is ons te gek!

Hoe maken wij een online uitje op maat
Om dé perfecte serious game te maken gaan we met jou in overleg, samen bespreken we alle wensen en daarna beginnen de professionals met het ontwikkelen. Wanneer gewenst is het ook mogelijk dat onze eigen operators de game begeleiden, zo kan er met 10 maar ook met meer dan 1000 mensen tegelijk gespeeld worden. Bekijk hier onze werkwijze.

Speciaal voor FutureLab50+: Ontdek je digitalent! is de JobOn escaperoom ontwikkeld als ludieke opstarter van het digitale trainingsprogramma waarin we werkzoekende 50+ers digitaal vaardiger maken, niet alleen qua skills maar zeker qua inzicht in de veranderende arbeidsmarkt door digitalisering. De JobOn Escaperoom is een goede start van het programma, erg praktisch en waarin meteen duidelijk wordt welke vaardigheden nog zijn te ontwikkelen. Deze, voor de meeste deelnemers eerste escaperoomervaring, wordt positief beoordeeld en ervaren als een eerste onderdompeling in de huidige digitale vaardigheden

Medewerker

JobOn

Meedenkend, flexibel en een top resultaat. Deelnemers vonden het op maat gemaakte spel erg leuk!

Medewerker

ING

Wij maakten serious games voor

Deze (afdelingen van) organisaties deden al een serious game bij OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Gepersonaliseerde oplossing?

Ben je in plaats van een online serious game toch op zoek naar een bestaand uitje, of juist een gepersonaliseerd uitje? Ook dat is mogelijk! Bekijk hieronder een greep uit onze huidige uitjes en neem vooral contact op wanneer je specifieke wensen hebt.

Veelgestelde vragen over de serious games

Elke serious game die wij maken vraagt om een andere aanpak, maar onze werkwijze is ongeveer in 7 stappen in te delen: 

1. Een persoonlijke video call afspraak

Tijdens een persoonlijke video call behandelen we al jouw wensen voor het spel. Hier overleggen wij het doel, de verhaallijn en kijken wij hoe we de serious game gaan vormgeven. 

2. Een offerte opstellen

Aan de hand van alle wensen, ideeën en verhaallijn stellen wij een op maat gemaakte offerte op. Deze krijg je per e-mail toegestuurd.

3. Het spel ontwikkelen

Nu begint het echte werk! Om een goed doordachte serious game te ontwikkelen gaan onze professionals samen met jou aan de slag. Dit vraagt natuurlijk ook nog wat inzet van jou. Omdat we de game helemaal naar jouw wensen willen maken komen er bij de ontwikkelingsfase nog een aantal vragen jouw kant op. Uiteraard blijven wij hierbij advies geven over de precieze invulling van de game. 

4. De testronde 

We willen natuurlijk wel dat de serious game perfect is! Daarom is het noodzakelijk om een testronde in te plannen. Tijdens de testronde gaan we de hele serious game langs, zodat we zeker weten dat alles op orde is.  

5. Laatste aanpassingen

Door de feedback van de testronde kunnen we de laatste puntjes op de i gaan zetten. 

6. Event dag

Dan is dé dag eindelijk aangebroken! De dag dat jouw collega’s aan de serious game gaan deelnemen. Het spel wordt begeleid door onze operators. 

7. Evaluatie plaatsen

Na afloop van de serious game willen wij graag samen met jou de tijd nemen om het uitje te evalueren. Wij nemen hiervoor contact met je op en lopen de serious game met je door. Hierbij bespreken we zowel jouw ervaringen als je deelnemers ervaringen, zoals wat ging er goed en wat zou er beter kunnen.

Goede vraag!

Dit hangt natuurlijk geheel af van de wensen. Voordat wij een goed werkende game hebben zijn we ongeveer twee maanden verder.

Wij kennen geen maximum aantal deelnemers!

Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om aan een online uitje deel te nemen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat wij bij bepaalde online uitjes aanraden om in teams te spelen. Dit verschilt per game.

Wij hebben zelf operators die het online uitje kunnen begeleiden. 

Wij maken diverse serious games, maar de gemiddelde lengte van een spel ligt tussen de 45 minuten en 1,5 uur.   

 Ja, zeker! Dit is juist het hele idee van de serious games. Wij kunnen de uitjes snel aanpassen, dus speciaal naar jouw wensen op maat maken. Wanneer gewenst kunnen de spelen in een gepersonaliseerde (bedrijfs)pagina gespeeld worden. Écht een uniek uitje dus!

De prijzen zijn op aanvraag. Een aanvraag kan je hier doen. 

Ja, zeker! Wij zijn best trots op de bedrijven die jullie voorgingen. Dit waren onder andere ING, Vattenfall, Deloitte , JobOn en Unilever. 

Zijn jullie er klaar voor?

Meer informatie? Of een offerte op maat?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.