100% CORONA PROOF

Corona proof activiteit

De gezelligheid tijdens een uitje met jouw team, die missen we allemaal. Dat is helemaal niet nodig. Wij hebben online teamuitjes die corona-proof zijn. Want juist in deze tijd is verbinding belangrijk!

In deze tijden is samenkomen met al je collega’s erg lastig en die digitale vrijdagmiddagborrel hebben jullie al wel gezien.. Wil je weer écht iets leuks doen met jouw collega’s? Wij hebben de leukste online bedrijfsuitjes: leer samen pokeren, doe een escape room of houd een bierproeverij! En dat allemaal online! Naast de activiteiten is het mogelijk iedere collega een borrelpakket op te sturen, zo is de middagborrel helemaal compleet. 

Bij de bierproeverij krijgt iedere collega van tevoren een bierpakket opgestuurd. Samen gaan jullie online en krijgen jullie uitleg over de producten en de brouwerij. Vergeet niet tussendoor te proosten!

Toch zin in wat meer sensatie? Los het mysterie op van het FBI-onderhandelspel of probeer te ontsnappen uit de online escape room! Lukt het jullie binnen de tijd en welk team is het snelste klaar? En kijk jij door de pokerface van jouw collega’s heen? Test het tijdens de online pokerclinic.

De populairste corona proof activiteiten.

Deze activiteiten vind je misschien ook leuk.

Hoe werkt een corona proof activiteit?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze bedrijfsuitjes zijn gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog (met een deel van de medewerkers) thuiswerken. Juist nu is verbinding ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij gekeken hoe we bedrijven van gezellige, leuke en leerzame online groepsactiviteiten kunnen voorzien.

Om aan alle wensen te kunnen voldoen verzorgen wij drie soorten online uitjes:

Online only

Deze online activiteiten kun je op ieder moment starten met elk gewenst aantal personen: deze zijn namelijk volledig vooraf opgenomen.

Online experience

Een volledige online activiteit, maar dan wél één met interactie. Onze activiteiten-begeleiders zorgen ervoor dat jullie een échte beleving hebben.

Online + fysiek pakket

Maak de online beleving écht compleet met een fysiek pakketje vooraf. Ga voor een maximale beleving die iedereen nog lang zal bijblijven!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen jullie al voor en maakte de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers! 

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!