100% CORONA PROOF

Online Bedrijfsbootcamp

Zijn jij en je collega’s na al het thuiswerken ook zo aan beweging toe? Ga samen de uitdaging aan, kom in beweging en push elkaar to the limit! Samen er voor gaan tijdens de online bedrijfsbootcamp onder (online) begeleiding van een ervaren bootcamp trainer. Er staat een afwisselende trainingen op jullie te wachten om zowel kracht als conditie op te bouwen. Dit wordt dus een workout niet alleen goed voor teambuilding, maar zorgt er ook voor dat jullie je fit voelen en inspiratie krijgen hoe fit te blijven!

15

Vanaf 15 personen

8,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Bedrijven, teams, studieverenigingen, scholen

Een volledige online Bedrijfsbootcamp met het hele bedrijf!

Kom samen met je collega’s in beweging door mee te doen aan de online bedrijfsbootcamp van Fit Infinity! Een van de ervaren bootcamp trainers zal een speciale (online) training samenstellen met verschillende oefeningen voor kracht en conditie. Iedereen kan aan deze online bedrijfsbootcamp meedoen op zijn of haar eigen niveau. Door middel van een videocall zal de trainer met veel plezier en energie live instructies en tips over de oefeningen geven. Een online bedrijfsbootcamp met persoonlijke begeleiding, en op afstand!

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes