100% ONLINE, 100% FUN!

Online Summer Cocktailworkshop

Inclusief persoonlijke begeleider

Wat deze zomer echt niet mag ontbreken is een heerlijke cocktail! Hoe leuk is het dan om samen met je collega’s te leren hoe je deze zelf kan maken? Bij deze online summer cocktaikworkshop volgen alle deelnemers volgen de workshop veilig vanuit huis, maar hebben het gevoel dat ze bij elkaar in de woonkamer zitten. Samen met je collega’s doe je een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit. De cocktailworkshop wordt gegeven vanuit de European Bartender School in Amsterdam die in 2015, 2017 en 2019 de award voor beste barschool ter wereld hebben gewonnen. Wij zetten deze expertise graag in, om bij jullie thuis de lekkerste cocktails te shaken!

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

20

Minimum aantal personen

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Wat houdt de online summer cocktailworkshop in:

Alle deelnemers krijgen een cocktailpakket thuisgestuurd met daarin alle ingrediënten en materialen die ze nodig hebben tijdens de cocktailworkshop. De workshop is voor de deelnemers live te volgen via een Video Call.

Tijdens de cocktailworkshop worden er 3 zomerse cocktails gemaakt: De Pina Colada, Mai Tai en French Martini. De mogelijkheid is er om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Tussendoor wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktailquiz, een flavour map game en worden er flair tricks gegeven. Ook kunnen meerdere deelnemers mee doen op één adres. De deelnemers krijgen dan 1 pakket per adres met voor elke deelnemer eigen ingrediënten en materialen.

Om er voor te zorgen dat je na de cocktailworkshop nog steeds lekkere cocktails kan maken hebben we er voor gezorgd dat je alle opgestuurde materialen mag houden!

Flairshow (optioneel)
Kosten: € 99,-
Boek een show van voormalig Nederlands en Australisch kampioen flairbartenden. Hij zal live een spectaculaire show verzorgen.

Kenmerken van de Online Summer Cocktailworkshop

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

De Online Summer CocktailWorkshop is de feestelijke activiteit in tijden van lockdown! Door middel van een video call wordt onze online Cocktail Workshop begeleid door ervaren Bartenders. Zij zetten graag hun expertise in, om bij jou en je collega’s thuis de lekkerste cocktails te shaken. Een dag voor de activiteit ontvangen jullie een pakket met daarin alle ingrediënten en materialen om in totaal drie cocktails zelf te maken. De cocktails kunnen zowel alcoholhoudend als alcoholvrij gemaakt worden. Naast het maken van de cocktails wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktail quiz, een flavour game en worden er een aantal flair tricks aangeleerd. Natuurlijk mag het leukste van allemaal niet ontbreken… Het proeven van je eigen creaties!

 

Samenvattend werkt de online Cocktail Workshop als volgt:

  • Reserveer bij ons een datum en een tijd
  • Je ontvangt van ons een format voor het aanleveren van adressen. Deze hebben wij uiterlijk 7 werkdagen van tevoren nodig
  • Iedere deelnemers ontvangt thuis een cocktailpakket met alle ingrediënten en materialen om drie cocktails te maken. Alle opgestuurde materialen mag je houden, zodat je na de workshop nog steeds lekkere cocktails kan maken. 
  • Stuur ons de link met video call naar keuze, dan zal de Bartender hier inloggen en beginnen met de workshop! 

Cheers! ?

Je kunt de Summer Cocktailworkshop doen vanaf 20 personen tot 500 personen. Voor groepen vanaf 10 personen rekenen we onder de 20 personen 50% extra per deelnemer.

Stuur ons een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

De kosten voor groepen vanaf 20 personen zijn € 49,95 per deelnemer excl. BTW en exclusief de verzendkosten van € 7,95. Voor groepen vanaf 10 personen rekenen we onder de 20 personen 50% extra per deelnemer. De prijs is inclusief het cocktailpakket. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de cocktailpakketten op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

 

Het arrangement is naar wens uit te breiden met de volgende optie:

  • Een spectaculaire live flairshow van een voormalig Nederlands en Australisch kampioen flairbartending. De kosten hiervoor zijn € 99,- per deelnemer.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

De workshop duurt 90 minuten. De tijd zal, net als de shakers, omvliegen!

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook ?)

 

Je zou alle dagen onze cocktailworkshop kunnen doen. We werken op drukke dagen met verschillende shiften:

 

-15:00 uur – 16,30 uur

 

-16,30 uur – 18,00 uur

 

-18,00 uur – 19,30 uur

 

Mocht jouw tijdsvoorkeur hier niet bijzitten dan kunnen we in overleg een andere tijd uitzoeken.

 

Wanneer je de boeking maakt hebben wij uiterlijk 14 dagen van tevoren het aantal deelnemers en we hebben zeven werkdagen nodig om het de cocktails bij jou of jullie thuis te bezorgen.

 

 

Nee, wij sturen verschillende ingrediënten om 3 zomerse cocktails te kunnen maken. Er is de  mogelijkheid om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Daarnaast krijgen jullie ook materialen die je nodig hebt om de cocktails te maken, zoals een shaker, een maatbeker, een citruspers en een stamper. Deze materialen mogen jullie na de workshops houden. Hierdoor kan je thuis nóg meer cocktails maken.

Niet zoveel ?

 

Om aan de online cocktail workshop deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig: 

  • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding voor de video call

Het cocktailpakket die vanuit ons wordt bezorgd

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes