100% CORONA PROOF

Online Cocktail Workshop

Bijzondere tijden vragen om bijzondere activiteiten, waarbij een online cocktail workshop absoluut niet mag ontbreken! Alle deelnemers volgen de online cocktail workshop veilig vanuit huis, maar hebben het gevoel dat ze bij elkaar in de woonkamer zitten en samen een educatieve maar vooral gezellige groepsactiviteit aan het doen zijn. De online cocktail workshop wordt gegeven vanuit de European Bartender School in Amsterdam die in 2015, 2017 en 2019 de award voor beste barschool ter wereld hebben gewonnen. Wij zetten deze expertise graag in, om bij jullie thuis de lekkerste cocktails te shaken!

20

Vanaf 20 personen

49,95,-

Vanafprijs per persoon ex. btw

Perfect voor:
Collega's, vriendengroepen

Wat houdt de online cocktail workshop in:

Alle deelnemers krijgen een cocktailpakket thuisgestuurd met daarin alle ingrediënten en materialen die ze nodig hebben tijdens de cocktailworkshop. De workshop is voor de deelnemers live te volgen via een Video Call.

Tijdens de cocktailworkshop worden er 3 cocktails gemaakt. De mogelijkheid is er om zowel alcoholhoudende- als alcoholvrije cocktails te maken. Tussendoor wordt de workshop aangevuld met een leuke cocktailquiz, een flavour map game en worden er flair tricks gegeven. Ook kunnen meerdere deelnemers mee doen op één adres. De deelnemers krijgen dan 1 pakket per adres met voor elke deelnemer eigen ingrediënten en materialen.

Om er voor te zorgen dat je na de cocktailworkshop nog steeds lekkere cocktails kan maken hebben we er voor gezorgd dat je alle opgestuurde materialen mag houden!

Flairshow (optioneel)
Kosten: € 99,-
Boek een show van voormalig Nederlands en Australisch kampioen flairbartenden. Hij zal live een spectaculaire show verzorgen.

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes