100% CORONA PROOF

Crazy 44 Kersteditie

Wil je Kerst samen met jouw collega’s vieren, maar vind je een kerstborrel te standaard? Of merk je dat jullie als thuiswerkende collega’s in een sleur terecht komen en er nog maar weinig grappige en gekke momenten voorkomen? Dan is dit spel dé oplossing! Trek samen met jouw collega’s je foutste kerstoutfit aan en speel de Kersteditie van onze Crazy 44 Game!

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, kennismakingen

Dé online teambuilding kerstactiviteit met 44 challenges!

Volledig in kerstsferen stellen jullie groepjes samen en spelen jullie het spel. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt door onze betrokken spelbegeleider een thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. Per voltooide opdracht zijn er punten te verdienen! Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. In totaal zijn er, geïnspireerd op het spel CRAZY 88, 88 punten te bemachtigen. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen? Wie gaan als winnaars de Kerst tegemoet en mogen zich straks het geniaalste team van jullie bedrijf noemen?

Dit spel is ook Engelstalig te spelen en ideaal voor grotere groepen.

Extra mogelijkheden:

  • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
  • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
  • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie Crazy 44
  • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!
Meer informatie? Of een offerte?

Wil je meer weten? Ik sta je graag te woord! Mail naar julia@leisureteam.nl of bel/app mij op 06 17512567

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes