100% ONLINE, 100% FUN!

Online Bierproeverij & Brouwerij Tour

Inclusief persoonlijke begeleider

Hert Bier is een Veluwse brouwerij gerund door Puttense Ondernemers. ‘Leven’ staat centraal bij hun bieren en tijdens deze activiteit proef je drie bieren van Hert bier: Nieuw Leven (weizen), Wild Leven (bock) & Zwaar Leven (tripel). Deze activiteit bestaat niet alleen uit proeven. Ook krijgen jullie de kans om een kijkje te nemen in de brouwerij en testen we je bierkennis met een bierquiz!

Klik op de vlag om de Nederlandstalige variant te spelen

6

Minimum aantal personen

Perfect voor:
Collega's, vrienden, vrijgezellenfeest, sportteams

Meer over de Bierproeverij

Proef en beoordeel met je collega’s en geniet samen van drie geweldige bieren. Wat wij het gaafste van deze activiteit vinden: jullie krijgen tijdens de proeverij een virtuele rondleiding door de brouwerij. Zo kom je alle ins & outs te weten over het brouwen van bier. Want weet jij bijvoorbeeld wat ondergistend bier is? En hoe ontstaat de alcohol precies? Leer het allemaal tijdens deze gave activiteit en test je kennis tijdens de bierquiz. Wie weet hebben jullie na deze proeverij wel genoeg inspiratie opgedaan om in de toekomst zelf eens bier te gaan brouwen..

De deelnemers krijgen de drie bieren tijdig thuisbezorgd. Bovenstaande prijs is exclusief verzendkosten.

Kenmerken van de Online Bierproeverij & Brouwerij Tour

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze online Bierproeverij is een unieke activiteit waarbij je samen vanuit een video call een leerzame rondleiding door de brouwerij van Hert Bier krijgt onder het genot van een paar speciaalbiertjes.

 

We nemen het puntsgewijs met jullie door:  

  • Zodra je een online reservering hebt gedaan, krijg je van ons meteen een formulier om de adressen (of het adres) waar de bierpakketjes naar toe moeten, door te geven. Wij zorgen ervoor dat de biertjes dan op tijd bezorgd worden.
  • In de reserveringsbevestiging vind je de link naar de video call waarin de interactieve videorondleiding en bierquiz gepresenteerd wordt. Deel deze met je groepsgenoten en zorg dat je op het ‘moment suprême’ er klaar voor zit.
  • Tijdens de rondleiding zijn er drie proefmomenten die duidelijk aangegeven worden. Ieder biertje kun je beoordelen via een proefformulier. 
  • Tussendoor kun je ook meedoen met de bierquiz. Zorg ervoor dat je je telefoon bij de hand en opgeladen hebt, want via je telefoon kun je je antwoorden geven 

 

Proost!

 

Je kunt meedoen vanaf 8 personen. Voor alle gezelschappen tot 80 personen kun je een tijd selecteren en de boeking afronden. Je volgt samen met eventuele andere deelnemers de rondleiding maar hoort of ziet hen niet, en zij jou niet natuurlijk. Wél speel je de bierquiz tegen de andere deelnemers. Wij delen tussenstanden en gebruiken hiervoor de naam die jij tijdens de bierbeleving opgeeft. 

 

Wil je voor meer dan 80 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Het is ook mogelijk om deze bierproeverij op een eigen tijdstip en volledig exclusief met eigen collega´s, vrienden of familie te spelen. Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

De kosten per persoon zijn € 25 per deelnemer excl. BTW en exclusief de verzendkosten van € 7,95. De prijs is inclusief drie biertjes, opener en speciaal bierglas. Tijdens het reserveren kun je ervoor kiezen om de bierpakketjes op 1 of meerdere adressen te bezorgen.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

We snappen dat je er zin in hebt! (wij ook ?)

 

We hebben drie werkdagen nodig om het bier bij jou of jullie thuis te bezorgen.

Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Nee, wij sturen drie bieren op die een mooi geheel vormen in deze proeverij. Het gaat om een witbier, bockbier en een tripel bier.

Niet zoveel ?

 

Wij zorgen vooraf voor de speciaalbiertjes, een glas en opener. Jij hebt alleen toegang tot het internet nodig en een laptop/computer/tablet én smartphone nodig.

 

Op de laptop/computer/tablet bekijk je de rondleiding en via je smartphone doe je mee aan de bierquiz en beoordeel je de biertjes.

 

Uiteraard is 18 jaar de minimale leeftijd om mee te kunnen doen.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes