De populairste online bedrijfsuitjes.

100% CORONA PROOF

Online teamuitjes

Nu gedeeltelijk op afstand werken de nieuwe norm wordt, is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor verbinding. Op OnlineBedrijfsuitjes.nl hebben we daarom de allerleukste online teamuitjes verzameld die volledig op afstand te spelen zijn!

De populairste online teamuitjes.

Hoe werkt een online teamuitje?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze teamuitjes zijn gemaakt vanuit het oogpunt dat organisaties en bedrijven voorlopig nog met een deel van de medewerkers thuiswerken. 

Er zijn drie soorten online uitjes: een uitje dat volledig online is, een uitje waarbij de online beleving wordt gekoppeld aan een fysiek pakket.

Online only

Deze online activiteiten kun je op ieder moment starten met elk gewenst aantal personen: deze zijn namelijk volledig vooraf opgenomen.

Online experience

Een volledige online activiteit, maar dan wél één met interactie. Onze activiteiten-begeleiders zorgen ervoor dat jullie een échte beleving hebben.

Online + fysiek pakket

Maak de online beleving écht compleet met een fysiek pakketje vooraf. Ga voor een maximale beleving die iedereen nog lang zal bijblijven!

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen u al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!