100% ONLINE, 100% FUN!

Crazy 44 Carnavalseditie

Inclusief persoonlijke begeleider

Wil je het nieuwe jaar samen met jouw collega’s vieren, maar vind je een nieuwjaarsborrel te standaard? Of merk je dat jullie als thuiswerkende collega’s in een sleur terecht komen en er nog maar weinig grappige en gekke momenten voorkomen? Dan is dit spel dé oplossing! Zet de drankjes maar klaar en speel de nieuwjaarseditie van onze Crazy 44 Game!

4

vanaf 4 personen

Perfect voor:
Grotere groepen, competitieve groepen, nieuwjaarsborrel

Dé online teambuilding voor carnaval met 44 challenges!

Jullie kunnen zelf groepjes samenstellen voor tijdens het spel. Samen met je groepje start je een WhatsApp groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt door onze betrokken spelbegeleider een thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. Per voltooide opdracht zijn er punten te verdienen! Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal en stuur het in de WhatsApp groep. In totaal zijn er, geïnspireerd op het spel CRAZY 88, 88 punten te bemachtigen. Welk team weet het best samen te werken en de meeste aantal punten bij elkaar te verzamelen? Wie beginnen 2022 als echte winnaars en mogen zich straks het geniaalste team van jullie bedrijf noemen?

Dit spel is ook Engelstalig te spelen en ideaal voor grotere groepen.

Extra mogelijkheden:

 • Stuur je persoonlijke introductie filmpje naar ons op en onze spelbegeleider zal dit delen in de WhatsApp groepen voorafgaand van het spelen 
 • Een prijs voor de winnaars mag natuurlijk niet ontbreken
 • Personaliseer het spel door zelf opdrachten te verzinnen en toe te voegen aan jullie Crazy 44
 • Een after movie van het ingestuurd foto en film bewijsmateriaal. Zo wordt het een activiteit om nooit te vergeten!

 

Nieuwsgierig? Bekijk de trailer of vraag een offerte op!

Kenmerken van de Crazy 44 Carnavalseditie

Heeft u vragen?

We helpen u graag. Zodra u via het formulier op onze website een offerte aanvraagt of een boeking aanvraagt, wordt u direct persoonlijk gekoppeld aan een van onze eventplanners. U kunt dan direct al uw vragen stellen.

Vraag dus een offerte aan en daarna krijg je direct contact met één van onze collega´s. Bedankt voor het begrip! 😄

Veelgestelde vragen.

Onze Crazy 44 is een interactief en hilarisch spel en is dé oplossing om eindelijk weer iets leuks te doen met je collega’s!

 

We nemen het puntsgewijs met jullie door:  

 • Je speelt het spel in teams van 3 tot 8 personen
 • Samen met je groepje start je zelf een WhatsApp-groep en voegt ons, conform latere instructies, toe aan deze groep. Elke 15 minuten wordt er door de spelbegeleider een CRAZY thema gedeeld met de bijbehorende opdrachten. 
 • In totaal zijn er 6 thema’s, 44 opdrachten en, in 88 punten te verdienen!
 • Maak een foto of filmpje als bewijsmateriaal, stuur het in de WhatsApp-groep en verdien punten. Wij begeleiden het spel actief in de WhatsApp-groep, om zo een leuke tijd te hebben. Interactie en plezier is namelijk waar het allemaal om draait!

Goede vraag! 

 

Het spel is te spelen met minimaal 4 spelers. Je hoeft niet op dezelfde locatie te zijn om deze game te spelen. D.m.v. een video call kun je contact houden. De beste spelervaring heb je met 3-6 spelers per groep. Zo heeft ieder individu voldoende inbreng en blijft de video call enigszins overzichtelijk. Wij kennen geen maximaal aantal groepen en er kan online gereserveerd worden t/m 24 personen.

Wil je voor meer dan 24 personen reserveren of kan je niet met iDEAL betalen? Stuur ons dan een boekingsopdracht of je offerte aanvraag via deze pagina.

Wij zijn 7 dagen per week en tot wel 15 uur per dag geopend. Hier vind je de beschikbare tijden. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

Met de quarantaine en al het thuiswerken merken veel mensen dat iedereen steeds meer in een eigen bubbel gaat leven. Dan missen we allemaal vooral toch die gekke grappige momenten samen op kantoor of met vrienden. Dit spel is dan echt de oplossing om iedereen even uit de eigen bubbel te halen.

 

We snappen dat je benieuwd bent naar de opdrachten. Om een tipje van de sluier op te lichten hebben wij hier een klein aantal voorbeeldvragen die je kan verwachten:

 • Trek je sokken uit zonder je handen te gebruiken 
 • Fluit ‘op-een-onbewoond-eiland’ op een (bier)flesje 
 • Bel een Bugerking en vraag of ze een Big Mac verkopen 
 • Vorm met je lichaam een letter en maak als groep een woord

Jullie krijgen 1,5 uur de tijd om zoveel mogelijk opdrachten te voltooien die allen thuis uitvoerbaar zijn! Werk samen, wees creatief, kom uit jullie comfort-zone en probeer zoveel mogelijk punten te winnen.

 

Je kunt CRAZY 44 ook spelen in een 1 uur variant, namelijk: CRAZY 30! Hier zijn in totaal 30 opdrachten te volbrengen en 60 punten te verdienen.

Hier vind je de beschikbare tijden. Zie je jouw favoriete tijdstip niet beschikbaar staan? Laat het ons weten, we regelen het graag voor je! 

De kosten zijn € 9,75 exclusief BTW per deelnemer.

 

Het is tevens mogelijk om een factuur op te vragen. Dit kan via deze pagina.

 

Betalen kan snel en veilig via iDEAL.

 

Niet zoveel ?

Om de Crazy 44 te kunnen spelen heb je het volgende nodig: 

 • Een computer/laptop/tablet met een goede internetverbinding
 • WhatsApp om de opdrachten te ontvangen van de spelbegeleider en bewijsmateriaal te leveren d.m.v. een foto of video
 • Een stopwatch om de tijd bij te houden
 • De opdrachten kunnen allemaal thuis uitgevoerd worden

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen je al voor bij de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers!

Andere online uitjes