100% ONLINE, 100% KERSTPLEZIER

Virtuele kerstborrel

Op zoek naar een leuke en unieke ervaring voor de kerstborrel? Wij hebben een aantal toffe mogelijkheden. Van online kerstspellen, tot overheerlijke en originele kerstpakketten. Bekijk het aanbod hier!

In deze tijden van het hybride werken vormen deze mogelijkheden een perfect vermaak tijdens een digitale kerstborrel. Kerstplezier gegarandeerd!

Onze kerstmogelijkheden:

Met de speciale kerstedities van onze toffe online activiteiten ervaar je absoluut een succesvolle digitale kerstborrel. Zo vieren jullie onlangs het hybride werken toch samen kerst.

Naast online events organiseren hebben wij een andere passie: kerstpakketten! Met Origineelpakket.nl helpen je graag bij het samenstellen van het perfecte kerstpakket. 

Onze Live Events kunnen we omtoveren naar een kersteditie. Met o.a. kerstaankleding, presentatoren en live muzikanten maken we van jullie online kerstevent een groot succes!

Hoe werkt een virtuele kerstborrel?

Een veelgestelde vraag. En terecht! Onze virtuele kerstborrels zijn zeer gemakkelijk te organiseren en je kan altijd rekenen op onze hulp. De virtuele kerstborrel is gemaakt vanuit het oogpunt dat medewerkers van veel organisaties en bedrijven afwisselend op kantoor en thuiswerken. Robert ten Brink zegt ieder jaar heel passend: ‘niemand mag met kerst alleen zijn’ ! Daar sluiten wij ons graag bij aan en met deze super toffe activiteiten en kerstpakketten, gaan jullie met elkaar veel plezier hebben.

Deze organisaties gingen je al voor.

Vele (afdelingen van) organisaties gingen jullie al voor en maakte de keuze voor OnlineBedrijfsuitjes.nl. Wij zijn trots op onze mooie opdrachtgevers! 

Bekijk nu ook onze borrelpakketten.

Maak jullie uitje compleet door vooraf ieder teamlid een pakketje op te sturen!

Meer informatie? Of een offerte op maat?

Via onderstaand formulier kan je een offerte of meer informatie opvragen.